Grolsch introduceert naast Kornuit pils nu ook 0.0-versie

Kornuit 0.0

Brouwerij - Bierbrouwer Grolsch introduceert aankomende week Kornuit 0.0%, de alcoholvrije variant van het pilsmerk Kornuit. Opvallend daarbij is dat deze Kornuit 0.0% niet in fles, maar in blik verkrijgbaar is. De folie rondom deze blikken is vervaardigd van 100% gerecycled plastic. Daarmee wordt een bewuste keuze voor alcoholvrij gecombineerd met de keuze voor duurzaamheid en gebruiksgemak.

De populariteit van alcoholvrije bieren in Nederland neemt enorm toe, ook onder de relatief jonge doelgroep van Kornuit, zo laat de brouwer weten. Steeds vaker geven ook zij de voorkeur aan alcoholvrij boven alcoholhoudend of alcoholarm bier. Ze letten meer op hun gezondheid en maken bewustere én duurzame keuzes. Kornuit 0.0% is gebrouwen met de citrus-hop Cascade. Hierdoor smaakt het bier fris.

Verkrijgbaarheid

Kornuit 0.0% stroomt in de week van 4 maart de markt in en zal verkrijgbaar zijn in de verschillende Kornuit horecagelegenheden en tijdens de Kornuit festivals. Bezoekers van het festival DGTL kunnen in het weekend van 19 tot en met 21 april aanstaande Kornuit 0.0% proeven en ontdekken. DGTL is het eerste festival waar Kornuit 0.0% in circulaire drinkbekers wordt geschonken.

Bron: Grolsch/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek