Grolsch komt met Kruidige Triple in bruine beugelfles

Introductie - De bruine beugelfles van Grolsch is terug van weggeweest. Vanaf deze week brengt de bierbrouwer haar Grolsch Kruidige Tripel in de bruine beugelfles op de markt. Als eerste bier in de Grolsch Proeverij was deze Tripel tot nu toe alleen tijdelijk verkrijgbaar in vijftig geselecteerde Grolsch horecagelegenheden.

Grolsch heeft besloten, na positieve reacties op de locaties, de Kruidige Tripel opnieuw te introduceren. En wel in beperkte oplage in de bruine beugelfles. Een bijzondere fles voor bijzondere genietmomenten, aldus de brouwer. Vanaf vandaag is dit speciaalbier landelijk verkrijgbaar. Vanaf oktober is het bier ook te vinden in verschillende Grolsch horecagelegenheden..

Kruidig en fris

De Grolsch Kruidige Tripel is gebrouwen met kardemom, koriander en citroengras. Door deze combinatie van kruiden heeft het een onderscheidend karakter en frisse smaak. De frisheid komt met name door de toevoeging van citroengras. Kardemom en koriander zorgen voor de smaak. Met een alcoholpercentage van 8,3% behoort dit speciaalbier tot de categorie lichtere Tripels.

Bron: Grolsch

Auteur: Steffen van Beek