Grolsch opnieuw sponsor en leverancier bij Military

V.l.n.r.: Jacco Potkamp (Directeur Verkoop Grolsch), Jaap Hulshof (Manager Corporate Sponsoring & Corporate Events Grolsch), Robert Zandstra (voorzitter Military Boekelo-Enschede) en Erik Kottink (Regionaal Sales Manager Grolsch)

Samenwerking - Koninklijke Grolsch en Military Boekelo-Enschede hebben hun samenwerking met een meerjarige overeenkomst verlengd. Grolsch is hiermee de komende jaren de exclusieve bier- en drankenleverancier van de Military Boekelo-Enschede. Grolsch is ook één van de hoofdsponsoren van het paardensportevenement.

Military Boekelo-Enschede en Koninklijke Grolsch zijn al vanaf de start aan elkaar verbonden. Robert Zandstra, voorzitter Military Boekelo-Enschede: ‘Twee oersterke Twentse merken zijn al bijna 5 decennia met elkaar verbonden. Een bevestiging dat we elkaar steeds weer opnieuw weten uit te dagen.’ Jaap Hulshof, Manager Corporate Sponsoring & Corporate Events bij Grolsch: ‘We zijn trots op ons bier en onze roots. Daarom vinden we het ook belangrijk om mooie evenementen en initiatieven in onze regio te blijven ondersteunen. De Military is voor ons één van de grotere relatie-events en we zijn blij dat we deze samenwerking gaan voortzetten.’

Bron: Grolsch/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek