Grote opkomst bij ‘Nacht van Bakker Bart’


Formulenieuws - Het jubileumjaar van Bakker Bart is op zaterdagochtend 11 maart feestelijk van start gegaan met de ‘Nacht van Bakker Bart’. Zestien Bakker Bart bakkerijen opende vanochtend van 5.00-7.00 uur de deuren voor belangstellenden. De vestigingen in Best, Dronten, Eibergen, Klazienaveen en Meppel waren met meer dan 50 bezoekers het meest succesvol. Franchiseorganisatie Bart’s Retail B.V. opende veertig jaar geleden de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 170 winkels, die verdeeld zijn over het hele land. Bakker Bart-winkels hebben als uniek kenmerk dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van vers deeg, waarmee dagelijks verse broodproducten worden gebakken in de winkels zelf. Na een roerige periode de afgelopen jaren waarin een aantal franchisers forse kritiek uitte op het management en de gehanteerde regels, ligt de formule nu weer op koers en lijkt de rust teruggekeerd. Het feit dat de medewerking aan de Nacht van Bakker Bart van de aangesloten bakkers groot was, toont ook dat de organisatie in een andere fase verkeert. Belangrijkste vraag van de bezoekers was hoe lang het duurt voordat het brood op het schap ligt? Daar bleek nog aardig wat werk aan vooraf te gaan. Het deeg voor het brood van Bakker Bart wordt door het moederbedrijf in Beuningen volgens speciaal Bakker Bart receptuur aan de winkels geleverd. Daarna vindt in de bakkerij het volledige bakproces van rijzen, bakken en decoreren plaats. Toch nog aardig wat ambachtelijke handelingen voordat het verse brood in de winkel ligt. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Het jubileumjaar van Bakker Bart is op zaterdagochtend 11 maart feestelijk van start gegaan met de ‘Nacht van Bakker Bart’. Zestien Bakker Bart bakkerijen opende vanochtend van 5.00-7.00 uur de deuren voor belangstellenden. De vestigingen in Best, Dronten, Eibergen, Klazienaveen en Meppel waren met meer dan 50 bezoekers het meest succesvol. Franchiseorganisatie Bart’s Retail B.V. opende veertig jaar geleden de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 170 winkels, die verdeeld zijn over het hele land. Bakker Bart-winkels hebben als uniek kenmerk dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van vers deeg, waarmee dagelijks verse broodproducten worden gebakken in de winkels zelf. Na een roerige periode de afgelopen jaren waarin een aantal franchisers forse kritiek uitte op het management en de gehanteerde regels, ligt de formule nu weer op koers en lijkt de rust teruggekeerd. Het feit dat de medewerking aan de Nacht van Bakker Bart van de aangesloten bakkers groot was, toont ook dat de organisatie in een andere fase verkeert. Belangrijkste vraag van de bezoekers was hoe lang het duurt voordat het brood op het schap ligt? Daar bleek nog aardig wat werk aan vooraf te gaan. Het deeg voor het brood van Bakker Bart wordt door het moederbedrijf in Beuningen volgens speciaal Bakker Bart receptuur aan de winkels geleverd. Daarna vindt in de bakkerij het volledige bakproces van rijzen, bakken en decoreren plaats. Toch nog aardig wat ambachtelijke handelingen voordat het verse brood in de winkel ligt. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bakkerij Pandriks komt in Franse handen

Overname - Bakkerij Pandriks in Meppel komt in Franse handen. Het bedrijf wordt overgenomen door Bridor, een dochteronderneming van Le Duff Group. De overname moe een versnelling geven in het assortiment biologische producten. Pandriks blijft na de overname onder eigen merk in de markt opereren.

Lees bericht


‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht


Eerste ziekenhuislocatie van Bakker Bart in Rijnstate Elst

Interview – Het is de grootste Bakker Bart van Nederland en het is de eerste vestiging in een ziekenhuis. De nieuwste locatie van het horecaconcept in het net geopende Rijnstate Elst in Elst is in meerdere opzichten bijzonder. Ook voor de ondernemer zelf, want voor John Macleane, die twee Jumbo’s runt in het Gelderse plaatsje is het zijn eerste foodservicebedrijf.

Lees bericht


Ondernemersfamilie Macleane neemt Jumbo Beuningen over

Supermarkten - De Jumbo winkel in Beuningen van de familie Kalkman wordt op 20 november overgedragen aan de ondernemersfamilie Macleane. Na 32 jaar ondernemerschap in Beuningen, neemt de familie Kalkman afscheid van de vestiging om van hun vrije tijd te genieten. De familie Macleane beheert momenteel al twee Jumbo winkels in Elst en een Bakker Bart in Rijnstate Elst.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid