Groupon en Posthoorn leren Nederland koken met Gin

Koken met Gin door Groupon en chefkok Jeroen Bavelaar van posthoorn

HorecaGroupon heeft samen met sterrenchef Jeroen Bavelaar en sommelier Edwin van Egmond van Michelinster-restaurant Posthoorn de handen ineen geslagen om het ‘Shaken & Koken met Gin receptenboek te creëren.

Samen hebben zij twee bijzondere Gin-Tonic cocktailrecepten ontwikkeld, een hoofdgerechten een dessert waarin gin en tonic zijn verwerkt.

Groupon biedt het receptenboek vanaf vandaag gratis via een 0-euro deal aan. Zo ontvangt iedereen na ‘aanschaf’ van de deal het digitale receptenboek aan. Naast de gratis optie bevat de deal een optie om een Gin-Tonic viergangendiner bij de Posthoorn te kopen.

“Gin-Tonic drankjes, maar ook koken met bijzondere ingrediënten zoals gin is een trend die zich steeds verder ontwikkeld. Wij willen blijven innoveren en experimenteren om consumenten te verrassen met onze gerechten. Vandaar dat wij een speciaal “Shaken & Koken met Gin receptenboek” hebben gecreëerd,“ aldus Jeroen Bavelaar (chef-kok) en Marc Boeljon (patron) van Restaurant Posthoorn.

Het is de 13e keer dat Michelinster-restaurant Posthoorn samenwerkt met Groupon. Het restaurant dat dit jaar haar 10-jarig jubileum viert, ligt in Monnickendam. De Posthoorn is sinds 2008 bekroond met een Michelinster en bezit 14 GaultMillau punten.

Bron: Groupon

Auteur: Steffen van Beek