Hakvoort Professional en Homint openen Experience Center


Experience - Hakvoort Professional en Homint in Venlo hebben de showrooms verbouwd tot Experience Center. De officiële opening vond gisteren, dinsdag 25 september, plaats, omlijst door een Experience Day. De bezoekers kregen een ‘kijkje in de keuken’ van de beide bedrijven die o.a. turn-key projecten voor professionele keukens en horeca inrichtingen realiseren. Tijdens de Experience Day werden diverse demonstraties, workshops en proeverijen gegeven, georganiseerd door de deelnemende bedrijven. Aan het einde van de middag werd het Experience Center officieel geopend door mede-directeur Teun Hakvoort, vestigingsmanager Nils Timmermans en wethouder Erwin Boom van Economie, Arbeidsmarkt en Hoger Onderwijs. Efficiëntie in de horeca- en grootkeuken is een onderwerp van deze tijd. Tijdens de Experience Day liep dit als rode draad door de demonstraties en workshops. Er werd een discussieforum georganiseerd waarbij werd gedebatteerd over de stelling: ‘Keukenstress bestaat anno 2018 niet’. Door de toepassing van de juiste apparatuur en technieken konden de bezoekers ontdekken dat hierin nog wel vaak een slag is te slaan in de eigen keuken. Bron: @FoodClicks Experience - Hakvoort Professional en Homint in Venlo hebben de showrooms verbouwd tot Experience Center. De officiële opening vond gisteren, dinsdag 25 september, plaats, omlijst door een Experience Day. De bezoekers kregen een ‘kijkje in de keuken’ van de beide bedrijven die o.a. turn-key projecten voor professionele keukens en horeca inrichtingen realiseren. Tijdens de Experience Day werden diverse demonstraties, workshops en proeverijen gegeven, georganiseerd door de deelnemende bedrijven. Aan het einde van de middag werd het Experience Center officieel geopend door mede-directeur Teun Hakvoort, vestigingsmanager Nils Timmermans en wethouder Erwin Boom van Economie, Arbeidsmarkt en Hoger Onderwijs. Efficiëntie in de horeca- en grootkeuken is een onderwerp van deze tijd. Tijdens de Experience Day liep dit als rode draad door de demonstraties en workshops. Er werd een discussieforum georganiseerd waarbij werd gedebatteerd over de stelling: ‘Keukenstress bestaat anno 2018 niet’. Door de toepassing van de juiste apparatuur en technieken konden de bezoekers ontdekken dat hierin nog wel vaak een slag is te slaan in de eigen keuken. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid