Health Food Wall opent gezonde automaat op Schiphol


Vending – Schiphol krijgt de eerste gezonde automaat die vegetarische, veganistische en gluten vrije maaltijden aanbiedt. Deze zogenaamde Health Food Wall opent 29 mei op Schiphol Plaza. De automaat biedt reizigers van Schiphol, de NS en werknemers van Schiphol de gelegenheid om snel en gemakkelijk een gezonde maaltijdkeuze te maken. De keuze bestaat uit plantaardige of glutenvrije gerechten. Health Food Wall wil met de automaat in spelen op de behoefte om snel en gemakkelijk aan een gezonde en duurzame maaltijd te komen. “Mensen kiezen steeds bewuster en zijn kritischer over hun voeding. Health Food Wall maakt de keuze makkelijker”, aldus Anouk Snelders, eigenaar en oprichter van Health Food Wall. In de automaat worden zes verschillende seizoensgebonden maaltijden aangeboden. Geen lichte salades, maar complete en vullende maaltijden, bijvoorbeeld een rijst maaltijd met gemarineerde tempeh, diverse groenten en pindasaus. De verpakkingen, van bakje tot bestek, zijn van biologisch afbreekbaar materiaal. Eerder opende Health Food Wall een gezonde snackmuur in de Kinkerstraat. Allen is die na vier maanden gesloten. De automaat op Schiphol Plaza moet anvolging krijgen op meerdere plekken in en rondom Amsterdam. Bron: @FoodClicks Vending – Schiphol krijgt de eerste gezonde automaat die vegetarische, veganistische en gluten vrije maaltijden aanbiedt. Deze zogenaamde Health Food Wall opent 29 mei op Schiphol Plaza. De automaat biedt reizigers van Schiphol, de NS en werknemers van Schiphol de gelegenheid om snel en gemakkelijk een gezonde maaltijdkeuze te maken. De keuze bestaat uit plantaardige of glutenvrije gerechten. Health Food Wall wil met de automaat in spelen op de behoefte om snel en gemakkelijk aan een gezonde en duurzame maaltijd te komen. “Mensen kiezen steeds bewuster en zijn kritischer over hun voeding. Health Food Wall maakt de keuze makkelijker”, aldus Anouk Snelders, eigenaar en oprichter van Health Food Wall. In de automaat worden zes verschillende seizoensgebonden maaltijden aangeboden. Geen lichte salades, maar complete en vullende maaltijden, bijvoorbeeld een rijst maaltijd met gemarineerde tempeh, diverse groenten en pindasaus. De verpakkingen, van bakje tot bestek, zijn van biologisch afbreekbaar materiaal. Eerder opende Health Food Wall een gezonde snackmuur in de Kinkerstraat. Allen is die na vier maanden gesloten. De automaat op Schiphol Plaza moet anvolging krijgen op meerdere plekken in en rondom Amsterdam. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht


Schiphol vernieuwt Lounge 2 met nieuwe horecaconcepten

Luchthaven - Schiphol werkt aan de vernieuwing van Lounge 2, het gebied dat zich bevindt na de securitycontrole voor passagiers met bestemmingen veelal buiten Europa. Het horeca- winkelgebied krijgt een nieuwe inrichting, waarbij de beleving van passagiers centraal staat. Er wordt ruimte gemaakt voor nieuwe luxe merken en een vernieuwd aanbod aan horeca- en winkelmogelijkheden. 

Lees bericht

Schiphol volop bezig met vernieuwing Lounge 1

Luchthaven – Luchthaven Schiphol is volop bezig met de vernieuwing van Lounge 1. Reizigers kunnen terecht bij vier vernieuwde winkels, te weten We love Amsterdam, Finefoods, Let’s Play en Electronics. Schiphol werkt momenteel aan de herontwikkeling van deze vertrekhal. Zo wordt de lounge uitgebreid, looproutes aangepast en het aanbod aan voorzieningen zoals horeca en winkels vergroot.

Lees bericht

Health Food Wall nu ook op Eindhoven Airport

Foodconcept – Naast een tweede locatie op Schiphol heeft Health Food Wall recent ook een locatie gekregen op de luchthaven van Eindhoven. De vendingmachine met het plantaardige aanbod is te vinden in de centrale hal van Eindhoven Airport.

Lees bericht


Schiphol Airport Retail stopt met verkoop plastic flesjes

Luchthaven - De winkels van Schiphol Airport Retail (SAR) stoppen met de verkoop van plastic wegwerpwaterflessen. SAR gaat samenwerken met hervulbare flesjes van Dopper. Volgens een bericht op nu.nl voorkomt de retailer jaarlijks daarmee het weggooien van 750.000 plastic flesjes op de luchthaven.

Lees bericht

Schiphol Airport krijgt tweede Health Food Wall

Luchthaven - Health Food Wall opent 5 mei twee Intelligent Fridges in het onbemande shopconcept Gate 24/7 op Schiphol Airport. Health Food Wall had al sinds 2019 een locatie in de centrale hal van Schiphol Plaza maar krijgt daar nu een locatie bij.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid