HelloFresh gaat landelijk vers bezorgen in het weekend

Versdistributie - HelloFresh, de onlinedienst die recepten en bijpassende ingrediënten aan huis bezorgt, gaat haar boxen voortaan landelijk bezorgen in het weekend. Het bedrijf kiest bewust voor bezorgmomenten die buiten kantoortijden vallen.

De HelloFresh Boxen met verse boodschappen kunnen online besteld worden en worden wekelijks gekoeld bezorgd in heel Nederland via een eigen fijnmazig distributienetwerk. Vanaf aankomend weekend is het ook mogelijk om de HelloFresh Box op zaterdag te ontvangen.

"Onze klanten willen graag keuzevrijheid hebben in het moment dat de HelloFresh Box bezorgd wordt en willen zelf controle hebben over het bezorgmoment," zegt Maartje Frederiks, oprichter van HelloFresh in Nederland. "Voorwaarde voor een succesvol e-commercebedrijf is dat er naar de klant geluisterd wordt, in plaats van dat er gedacht wordt vanuit de processen. Anders dan bestaande bedrijven, leveren wij niet op het moment dat het ons uitkomt, maar wanneer de klant het wil."

HelloFresh is ruim twee en een half jaar geleden opgericht en biedt een flexibel lidmaatschap waarmee klanten wekelijks een box met gezonde recepten en alle bijbehorende verse ingrediënten thuisbezorgd krijgen. HelloFresh is een pionier op het gebied van logistiek en introduceerde in februari als eerste webshop in Europa zondagbezorging. Onlangs ontving het bedrijf nog 50 miljoen dollar aan investeringen.

Bron: HelloFresh

Auteur: Steffen van Beek