HelloFresh komt met ‘add-on’ Borrelbox

Inhoud van de Borrelbox verschilt per maand

Bezorgdienst – Omdat borrelen niet uit de Nederlandse cultuur is weg te denken komt HelloFresh met de Borrelbox. De Borrelbox is een add-on bij de wekelijkse maaltijdbox en bevat een selectie (buitenlandse) kazen en worsten, charcuterie, olijven, tapenades en andere hapjes.

De Borrelbox kost €16,- en is geschikt voor 2 tot 4 personen. De borreldoos is ook niet los te bestellen, maar alleen in combinatie met de maaltijdbox, vandaar add-on. Volgens HelloFresh willen mensen wel graag borrelen, maar hebben zij niet de tijd om de losse ingrediënten bij elkaar te halen. De Borrelbox is dan een makkelijke keuze. De box bestaat uit een selectie van traiteurwaardige ingrediënten - zoals charcuterie, Franse/Mediterrane kazen en hapjes, zoals olijven en tapas.

De inhoud verschilt per maand. De Borrelbox van oktober bestaat uit: Marcaire, Oveja Reserva (12 maanden gerijpt), Brandt & Levie worst, baguette, tomatentapenade, bospaddenstoelenpesto, gebrande en gezouten amandelen en rode pitloze druiven.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek