HMSHost grijpt drie podiumplekken bij vakwedstrijd


Wedstrijd – Bij de wedstrijd om het Lekkerste Lunchgerecht op de Horecava vandaag heeft HMSHost alle drie de podiumplaatsen veroverd. De eerste prijs is gewonnen door Talal Hassan, de tweede prijs was voor Karim Hamouchi en Monic Soomers pakte de derde plaats. De jury prees het winnende lunchgerecht ‘Less is More’ van Talal Hassan, werkzaam bij Comptoir Libanais in Hoog Catharijne in Utrecht, vanwege de originaliteit, het hoge smaakgehalte met voldoende frisheid in combinatie met een heerlijk flatbread. De opdracht voor de wedstrijd was om op het podium in de beurshal, binnen zes minuten, vijf identieke presentaties. Een jury beoordeelde de creaties op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. De wedstrijden zijn bedoeld voor professionals die werken bij bedrijven op high traffic locaties. Lekker Anders Daarnaast wisten Said El Belhamadi, Coen van Oeveren en Chin Dong Yi van HMSHost ook nog de sponsorprijs te winnen bij de vakwedstrijd ‘Lekker Anders’. De deelnemers van de Lekker Anders wedstrijd hebben een verstandelijke beperking en combineren werken en leren in de horeca. Bron: @FoodClicks Wedstrijd – Bij de wedstrijd om het Lekkerste Lunchgerecht op de Horecava vandaag heeft HMSHost alle drie de podiumplaatsen veroverd. De eerste prijs is gewonnen door Talal Hassan, de tweede prijs was voor Karim Hamouchi en Monic Soomers pakte de derde plaats. De jury prees het winnende lunchgerecht ‘Less is More’ van Talal Hassan, werkzaam bij Comptoir Libanais in Hoog Catharijne in Utrecht, vanwege de originaliteit, het hoge smaakgehalte met voldoende frisheid in combinatie met een heerlijk flatbread. De opdracht voor de wedstrijd was om op het podium in de beurshal, binnen zes minuten, vijf identieke presentaties. Een jury beoordeelde de creaties op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. De wedstrijden zijn bedoeld voor professionals die werken bij bedrijven op high traffic locaties. Lekker Anders Daarnaast wisten Said El Belhamadi, Coen van Oeveren en Chin Dong Yi van HMSHost ook nog de sponsorprijs te winnen bij de vakwedstrijd ‘Lekker Anders’. De deelnemers van de Lekker Anders wedstrijd hebben een verstandelijke beperking en combineren werken en leren in de horeca. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Avolta start pilot om footprint van F&B-aanbod te meten

Duurzaamheid – Avolta, wereldleider op het gebied van reiservaringen waar HMSHost onderdeel vanuit maakt, start een pilot in samenwerking met duurzaamheidsbedrijven HowGood en PS in Foodservice. Deze pilot richt zich op het meten van de CO2-voetafdruk van de Nederlandse toeleveringsketen in F&B.

Lees bericht


Vrumona presenteert nieuw design Pepsi in grootse campagne

Campagne - Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert het nieuwe design voor Pepsi in de grootste campagne ooit. Het wordt de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe visuele identiteit wordt in meer dan 120 markten uitgerold, waaronder in Nederland. Bezoekers aan de Horecava beleefde de primeur van de nieuwe merkuitstraling.

Lees bericht


Slagersbeurs Slavakto onderdeel Vakbeurs Foodspecialiteiten

Vakbeurzen – De Nederlandse slagers krijgen weer een jaarlijkse vakbeurs. Stichting Slavakto heeft daartoe een overeenkomst gesloten met de Stichting Foodspecialiteiten Nederland, de organisator van de jaarlijkse Vakbeurs Foodspecialiteiten. Beide stichtingen bundelen hun krachten om een completere versbeurs te organiseren voor versspecialisten.

Lees bericht


Horecava toont te weinig antwoorden op de horeca-uitdagingen

Vakbeurzen - Afgelopen week kon horeca minnend Nederland zich op de Horecava weer te goed doen aan allerlei hapjes en drankjes en andere inspiratie voor de foodservicesector. Volgens de organisatie bezochten ruim 64.000 bezoekers deze foodbeurs voor professionals. Veel nieuws kregen die niet te zien. Natuurlijk er waren aanbieders met nieuwe snacks, nieuwe verpakkingen, maar veel verder dan een ander kleurtje,...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid