HMSHost heeft ‘Lekkerste Broodje Hamburger’


Verkiezing - Ferlyan Palimbong werkzaam bij HMSHost, het bedrijf dat actief is op luchthaven en andere locaties waar veel mensen samenkomen,, heeft vandaag op de Horecava de vakwedstrijd Lekkerste Broodje categorie Hamburger gewonnen. Vorig jaar viel Ferlyan Palimbong ook al in de prijzen. Dit jaar verraste Palimbong de jury met ‘New Destination’, een hamburger van rundvlees uit IJsselstein en daging Bali (Indisch stoofvlees), boemboe pomodoro, atjar koening en Indische pikante frites. Het winnende broodje is vanaf morgen, woensdag 9 januari, ook verkrijgbaar bij Asian Brasserie Kebaya op Amsterdam Airport Schiphol. Ad Willemsen, General Manager van HMSHost Schiphol: “Ik vind het geweldig om te zien hoeveel passie onze medewerkers hebben. Met aandacht voor detail hebben alle 17 collega’s die meedoen aan de wedstrijden op de Horecava een top product neergezet. En uiteraard ben ik supertrots op Ferlyan die de eerste prijs in de wacht heeft gesleept.” Bron: @FoodClicks Verkiezing - Ferlyan Palimbong werkzaam bij HMSHost, het bedrijf dat actief is op luchthaven en andere locaties waar veel mensen samenkomen,, heeft vandaag op de Horecava de vakwedstrijd Lekkerste Broodje categorie Hamburger gewonnen. Vorig jaar viel Ferlyan Palimbong ook al in de prijzen. Dit jaar verraste Palimbong de jury met ‘New Destination’, een hamburger van rundvlees uit IJsselstein en daging Bali (Indisch stoofvlees), boemboe pomodoro, atjar koening en Indische pikante frites. Het winnende broodje is vanaf morgen, woensdag 9 januari, ook verkrijgbaar bij Asian Brasserie Kebaya op Amsterdam Airport Schiphol. Ad Willemsen, General Manager van HMSHost Schiphol: “Ik vind het geweldig om te zien hoeveel passie onze medewerkers hebben. Met aandacht voor detail hebben alle 17 collega’s die meedoen aan de wedstrijden op de Horecava een top product neergezet. En uiteraard ben ik supertrots op Ferlyan die de eerste prijs in de wacht heeft gesleept.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht

Avolta start pilot om footprint van F&B-aanbod te meten

Duurzaamheid – Avolta, wereldleider op het gebied van reiservaringen waar HMSHost onderdeel vanuit maakt, start een pilot in samenwerking met duurzaamheidsbedrijven HowGood en PS in Foodservice. Deze pilot richt zich op het meten van de CO2-voetafdruk van de Nederlandse toeleveringsketen in F&B.

Lees bericht

Vrumona presenteert nieuw design Pepsi in grootse campagne

Campagne - Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert het nieuwe design voor Pepsi in de grootste campagne ooit. Het wordt de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe visuele identiteit wordt in meer dan 120 markten uitgerold, waaronder in Nederland. Bezoekers aan de Horecava beleefde de primeur van de nieuwe merkuitstraling.

Lees bericht



Horecava toont te weinig antwoorden op de horeca-uitdagingen

Vakbeurzen - Afgelopen week kon horeca minnend Nederland zich op de Horecava weer te goed doen aan allerlei hapjes en drankjes en andere inspiratie voor de foodservicesector. Volgens de organisatie bezochten ruim 64.000 bezoekers deze foodbeurs voor professionals. Veel nieuws kregen die niet te zien. Natuurlijk er waren aanbieders met nieuwe snacks, nieuwe verpakkingen, maar veel verder dan een ander kleurtje,...

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid