HMSHost heropent Grand Café Plaza op Schiphol


Heropening – Vandaag is het volledig gerenoveerde Grand Café Plaza heropend. Het grand café dat menig bezoeker van Schiphol kent van wegbrengen en ophalen van vrienden en familieleden, of omdat het direct grenst aan Aankomsthal 3, wordt geëxploiteerd door HMSHost. Met z’n warme koperkleuren en stoer staal vormt de nieuwe bar het hart van het vernieuwde café. Blikvangers zijn de grote koperen biertanks. Het design van de open keuken is ontworpen in samenwerking met het Heineken Design Bureau. Deze lijn is ook doorgetrokken naar het restaurant. Ook de menukaart is vernieuwd. Nieuw op de lijst is de ‘Moving Mountains’ Burger. Een 100% plantaardige burger die niet onder doet voor de vleesvariant. Maar ook klassiekers met een moderne twist zijn verkrijgbaar zoals landbrood met gerookte ossenworst en Hollandse kippendijen saté. Het grand café is niet alleen een goed locatie voor de reizigers, maar ook voor de ruim 65.000 mensen die op Schiphol werken. De menukaart van het grand café voorziet in een werklunch, borrel of receptie. Irene Muysson, Manager Retail, Food & Beverage en Commercial Services bij Amsterdam Airport Schiphol: “In Grand Café Plaza ervaar je dat typische Hollandse gevoel van gezelligheid. Niet voor niets is het één van de populairste ontmoetingsplekken op onze luchthaven. Dat met de menukaart nu ook wordt ingespeeld op de wensen van de bewuste consument, juichen wij van harte toe.” Bron: HMSHost/@FoodClicks Heropening – Vandaag is het volledig gerenoveerde Grand Café Plaza heropend. Het grand café dat menig bezoeker van Schiphol kent van wegbrengen en ophalen van vrienden en familieleden, of omdat het direct grenst aan Aankomsthal 3, wordt geëxploiteerd door HMSHost. Met z’n warme koperkleuren en stoer staal vormt de nieuwe bar het hart van het vernieuwde café. Blikvangers zijn de grote koperen biertanks. Het design van de open keuken is ontworpen in samenwerking met het Heineken Design Bureau. Deze lijn is ook doorgetrokken naar het restaurant. Ook de menukaart is vernieuwd. Nieuw op de lijst is de ‘Moving Mountains’ Burger. Een 100% plantaardige burger die niet onder doet voor de vleesvariant. Maar ook klassiekers met een moderne twist zijn verkrijgbaar zoals landbrood met gerookte ossenworst en Hollandse kippendijen saté. Het grand café is niet alleen een goed locatie voor de reizigers, maar ook voor de ruim 65.000 mensen die op Schiphol werken. De menukaart van het grand café voorziet in een werklunch, borrel of receptie. Irene Muysson, Manager Retail, Food & Beverage en Commercial Services bij Amsterdam Airport Schiphol: “In Grand Café Plaza ervaar je dat typische Hollandse gevoel van gezelligheid. Niet voor niets is het één van de populairste ontmoetingsplekken op onze luchthaven. Dat met de menukaart nu ook wordt ingespeeld op de wensen van de bewuste consument, juichen wij van harte toe.” Bron: HMSHost/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht


Avolta start pilot om footprint van F&B-aanbod te meten

Duurzaamheid – Avolta, wereldleider op het gebied van reiservaringen waar HMSHost onderdeel vanuit maakt, start een pilot in samenwerking met duurzaamheidsbedrijven HowGood en PS in Foodservice. Deze pilot richt zich op het meten van de CO2-voetafdruk van de Nederlandse toeleveringsketen in F&B.

Lees bericht

Schiphol vernieuwt Lounge 2 met nieuwe horecaconcepten

Luchthaven - Schiphol werkt aan de vernieuwing van Lounge 2, het gebied dat zich bevindt na de securitycontrole voor passagiers met bestemmingen veelal buiten Europa. Het horeca- winkelgebied krijgt een nieuwe inrichting, waarbij de beleving van passagiers centraal staat. Er wordt ruimte gemaakt voor nieuwe luxe merken en een vernieuwd aanbod aan horeca- en winkelmogelijkheden. 

Lees bericht

Schiphol volop bezig met vernieuwing Lounge 1

Luchthaven – Luchthaven Schiphol is volop bezig met de vernieuwing van Lounge 1. Reizigers kunnen terecht bij vier vernieuwde winkels, te weten We love Amsterdam, Finefoods, Let’s Play en Electronics. Schiphol werkt momenteel aan de herontwikkeling van deze vertrekhal. Zo wordt de lounge uitgebreid, looproutes aangepast en het aanbod aan voorzieningen zoals horeca en winkels vergroot.

Lees bericht


Schiphol Airport Retail stopt met verkoop plastic flesjes

Luchthaven - De winkels van Schiphol Airport Retail (SAR) stoppen met de verkoop van plastic wegwerpwaterflessen. SAR gaat samenwerken met hervulbare flesjes van Dopper. Volgens een bericht op nu.nl voorkomt de retailer jaarlijks daarmee het weggooien van 750.000 plastic flesjes op de luchthaven.

Lees bericht

Schiphol Airport krijgt tweede Health Food Wall

Luchthaven - Health Food Wall opent 5 mei twee Intelligent Fridges in het onbemande shopconcept Gate 24/7 op Schiphol Airport. Health Food Wall had al sinds 2019 een locatie in de centrale hal van Schiphol Plaza maar krijgt daar nu een locatie bij.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid