HMSHost heropent Grand Café Plaza op Schiphol

Het vernieuwde Grand Café Plaza op Schiphol

Heropening – Vandaag is het volledig gerenoveerde Grand Café Plaza heropend. Het grand café dat menig bezoeker van Schiphol kent van wegbrengen en ophalen van vrienden en familieleden, of omdat het direct grenst aan Aankomsthal 3, wordt geëxploiteerd door HMSHost.

Met z’n warme koperkleuren en stoer staal vormt de nieuwe bar het hart van het vernieuwde café. Blikvangers zijn de grote koperen biertanks. Het design van de open keuken is ontworpen in samenwerking met het Heineken Design Bureau. Deze lijn is ook doorgetrokken naar het restaurant.

Ook de menukaart is vernieuwd. Nieuw op de lijst is de ‘Moving Mountains’ Burger. Een 100% plantaardige burger die niet onder doet voor de vleesvariant. Maar ook klassiekers met een moderne twist zijn verkrijgbaar zoals landbrood met gerookte ossenworst en Hollandse kippendijen saté. Het grand café is niet alleen een goed locatie voor de reizigers, maar ook voor de ruim 65.000 mensen die op Schiphol werken. De menukaart van het grand café voorziet in een werklunch, borrel of receptie. Irene Muysson, Manager Retail, Food & Beverage en Commercial Services bij Amsterdam Airport Schiphol: “In Grand Café Plaza ervaar je dat typische Hollandse gevoel van gezelligheid. Niet voor niets is het één van de populairste ontmoetingsplekken op onze luchthaven. Dat met de menukaart nu ook wordt ingespeeld op de wensen van de bewuste consument, juichen wij van harte toe.”

Bron: HMSHost/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek