HMSHost opent full service restaurant Café Flor op D-Pier Schiphol

Café Flor op Schiphol gaat samenwerken met de Avocado Show Foto: Avocado Show/Niels

Luchthaven – Op de D-Pier van Schiphol is Café Flor geopend door HMSHost. De vestiging is het eerste full service restaurant op een Schiphol pier.

Café Flor moet een rustpunt worden voor de reiziger, die er terecht kan voor een veelzijdig assortiment gericht op ontbijt (toast met avocado, eggs benedict en nog veel meer), maar ook voor andere eetmomenten met gezonde salades, broodjes, gebakjes en smakelijke tussendoortjes. Heroes op de menukaart zijn onder andere de avocado-frietjes van The Avocado Show en koffie met latte art.

De locatie kent net als sommige treinstations ook een publieke piano, waarop iedereen die het wil kan spelen. Ad Willemsen, General Manager van HMSHost Schiphol over Café Flor: “Het is een sfeervol, groen restaurant vol met bloemen en planten waar je aan de drukte kunt ontsnappen.” Het horecaconcept is samen met Schiphol ontwikkeld omdat reizigers betrekkelijk veel tijd doorbrengen op de pieren. Het fulf serviceconcept moet de service en de ervaring onderweg naar de gates verbeteren. “Met de verse en gezonde gerechten, die aan tafel worden geserveerd, bedienen we onze passagiers met maaltijden van hoogwaardige kwaliteit”, aldus Irene Muysson, Head of Retail, Food & Beverage en Commercial Services bij Amsterdam Airport Schiphol, die trots is dat de merken The Avocado Show en Illy onderdeel uitmaken van het nieuwe concept.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek