HMSHost opent full service restaurant Café Flor op D-Pier Schiphol


Luchthaven – Op de D-Pier van Schiphol is Café Flor geopend door HMSHost. De vestiging is het eerste full service restaurant op een Schiphol pier. Café Flor moet een rustpunt worden voor de reiziger, die er terecht kan voor een veelzijdig assortiment gericht op ontbijt (toast met avocado, eggs benedict en nog veel meer), maar ook voor andere eetmomenten met gezonde salades, broodjes, gebakjes en smakelijke tussendoortjes. Heroes op de menukaart zijn onder andere de avocado-frietjes van The Avocado Show en koffie met latte art. De locatie kent net als sommige treinstations ook een publieke piano, waarop iedereen die het wil kan spelen. Ad Willemsen, General Manager van HMSHost Schiphol over Café Flor: “Het is een sfeervol, groen restaurant vol met bloemen en planten waar je aan de drukte kunt ontsnappen.” Het horecaconcept is samen met Schiphol ontwikkeld omdat reizigers betrekkelijk veel tijd doorbrengen op de pieren. Het fulf serviceconcept moet de service en de ervaring onderweg naar de gates verbeteren. “Met de verse en gezonde gerechten, die aan tafel worden geserveerd, bedienen we onze passagiers met maaltijden van hoogwaardige kwaliteit”, aldus Irene Muysson, Head of Retail, Food & Beverage en Commercial Services bij Amsterdam Airport Schiphol, die trots is dat de merken The Avocado Show en Illy onderdeel uitmaken van het nieuwe concept. Bron: @FoodClicks Luchthaven – Op de D-Pier van Schiphol is Café Flor geopend door HMSHost. De vestiging is het eerste full service restaurant op een Schiphol pier. Café Flor moet een rustpunt worden voor de reiziger, die er terecht kan voor een veelzijdig assortiment gericht op ontbijt (toast met avocado, eggs benedict en nog veel meer), maar ook voor andere eetmomenten met gezonde salades, broodjes, gebakjes en smakelijke tussendoortjes. Heroes op de menukaart zijn onder andere de avocado-frietjes van The Avocado Show en koffie met latte art. De locatie kent net als sommige treinstations ook een publieke piano, waarop iedereen die het wil kan spelen. Ad Willemsen, General Manager van HMSHost Schiphol over Café Flor: “Het is een sfeervol, groen restaurant vol met bloemen en planten waar je aan de drukte kunt ontsnappen.” Het horecaconcept is samen met Schiphol ontwikkeld omdat reizigers betrekkelijk veel tijd doorbrengen op de pieren. Het fulf serviceconcept moet de service en de ervaring onderweg naar de gates verbeteren. “Met de verse en gezonde gerechten, die aan tafel worden geserveerd, bedienen we onze passagiers met maaltijden van hoogwaardige kwaliteit”, aldus Irene Muysson, Head of Retail, Food & Beverage en Commercial Services bij Amsterdam Airport Schiphol, die trots is dat de merken The Avocado Show en Illy onderdeel uitmaken van het nieuwe concept. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



FEBO opent vestiging op Schiphol Plaza

Formulenieuws - Snackbarketen FEBO heeft haar deuren geopend op Amsterdam Schiphol Airport. De winkel van travel retailer Avolta (voorheen HMSHost) is de eerste vestiging van het merk op een luchthaven in Nederland.

Lees bericht

Avolta start pilot om footprint van F&B-aanbod te meten

Duurzaamheid – Avolta, wereldleider op het gebied van reiservaringen waar HMSHost onderdeel vanuit maakt, start een pilot in samenwerking met duurzaamheidsbedrijven HowGood en PS in Foodservice. Deze pilot richt zich op het meten van de CO2-voetafdruk van de Nederlandse toeleveringsketen in F&B.

Lees bericht

Schiphol vernieuwt Lounge 2 met nieuwe horecaconcepten

Luchthaven - Schiphol werkt aan de vernieuwing van Lounge 2, het gebied dat zich bevindt na de securitycontrole voor passagiers met bestemmingen veelal buiten Europa. Het horeca- winkelgebied krijgt een nieuwe inrichting, waarbij de beleving van passagiers centraal staat. Er wordt ruimte gemaakt voor nieuwe luxe merken en een vernieuwd aanbod aan horeca- en winkelmogelijkheden. 

Lees bericht


Schiphol volop bezig met vernieuwing Lounge 1

Luchthaven – Luchthaven Schiphol is volop bezig met de vernieuwing van Lounge 1. Reizigers kunnen terecht bij vier vernieuwde winkels, te weten We love Amsterdam, Finefoods, Let’s Play en Electronics. Schiphol werkt momenteel aan de herontwikkeling van deze vertrekhal. Zo wordt de lounge uitgebreid, looproutes aangepast en het aanbod aan voorzieningen zoals horeca en winkels vergroot.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid