HMSHost opent LEON, Comptoir Libanais en Burger Federation in Stadskamer Utrecht

In de 'stuk' van Comptoir Libanais kunnen bezoekers kennis maken met de smaken van Libanon

Convenience - Horeca-exploitant HMSHost International heeft dinsdag in de in aanbouw zijnde Stadskamer in het Utrechtse Hoog Catharijne drie nieuwe shopconcepten geopend: Comptoir Libanais, Burger Federation en LEON.

Na de luchthavens Amsterdam Airport Schiphol en Rotterdam The Hague Airport en Designer Outlet Roermond, maakt horeca-exploitant HMSHost International hiermee een strategische stap naar een stadscentrum. Utrecht heeft in Nederland de primeur met de eerste vestiging van Comptoir Libanais. In deze ‘souk’ kunnen bezoekers kennis maken met de smaken van Libanon, zoals een variëteit aan grillgerechten, tajines en flatbreads. Daarnaast biedt Comptoir Libanais cadeaus als handgeweven tassen en kookboeken.

Burger Federation
Burger Federation biedt een range gourmet burgers van lokale ingrediënten, gemaakt van hoge kwaliteit Angus-vlees. De burgers zijn verkrijgbaar in gedurfde smaakcombinaties, met typische ingrediënten van diverse culinaire culturen van de wereld. Naast de Mexicaanse en Aziatische burger vind de consument hier ook een lokale variant: de Hoge Utrecht burger. Deze wordt geserveerd met bacon, sla, gesmolten Oude Gracht kaas, uienringen en huisgemaakte Utrechtse biersaus.

LEON
LEON, het ‘naturally fast food’ concept uit Engeland en waarvan in 2016 de eerste Nederlandse vestiging opende op luchthaven Schiphol, biedt vers en lekker eten voor ontbijt, lunch en diner. De missie van LEON is om het voor iedereen mogelijk te maken om goed te eten en goed te leven. De formule biedt natuurlijke fastfoodgerechten als de Super Food Salad en Moroccan Meatballs Hotbox. Daarnaast biedt LEON een groot aanbod van glutenvrije gerechten.
Begin 2019 zal HMSHost in de Stadskamer in Utrecht nog twee formules lanceren: Two Tigers en Bistrot Bakery.

Places to be
“Voor onze gasten creërenwij ‘places to be’”, licht CEO Walter Seib van HMSHost International toe. “Voor de Utrechtse Stadskamer hebben we drie concepten ontwikkeld waar mensen zich thuis voelen en graag willen zijn. Het is een eer om met Klépierre samen te werken. We zijn trots om nu ook in Hoog Catharijne onze winkels te vestigen. Met 180 stores en 26 miljoen bezoekers per jaar staat deze locatie absoluut op de kaart als shopping center voor de toekomst. Bij LEON, Burger Federation en Comptoir Libanais kan het winkelend publiek nu al tot rust komen, elkaar ontmoeten, genieten van heerlijk eten en daarna weer verder shoppen.”
HMSHost, onderdeel van de Autogrill Group, is een van ‘s werelds meest toonaangevende pioniers op het gebied van luchthavenwinkels en -catering. HMSHost International is actief in 19 landen op 40 luchthavens in Europa, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Nieuw Zeeland. Daarnaast exploiteert HMSHost International locaties op 19 treinstations en 2 shopping centres in Nederland.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk