HMSHost opent volgend jaar eerste Nederlandse Pret A Manger


Formulenieuws – HMSHost opent begin volgend jaar de eerste Pret A Manger locatie in Nederland op station Utrecht Centraal. De opening maakt onderdeel uit van een internationale deal die moederbedrijf Autogrill heeft gesloten met het Engelse bedrijf. De overeenkomst voorziet in de opening van diverse Pret A Manger-locaties in Noord Amerika en in Europa. HMSHost opent de eerste eigen Pret A Manger-locatie binnenkort op de luchthaven van Kopenhagen. Begin volgend jaar zal de eerste Nederlandse locatie op Utrecht Centraal verschijnen. Onbekend is hoeveel locaties HMSHost uiteindelijk in Nederland wil openen. De Pret A Manger-formule is internationaal vooral bekend vanwege het grote aanbod versgemaakte sandwiches, wraps en biologische koffie. De formule heeft een aanbod gericht op alle momenten van de dag, van ontbijt tot avondmaal. Daarnaast is de formule sterk gericht op het terugdringen van de afvalstromen en probeert het zoveel mogelijk de gebruikte materialen te hergebruiken. De formule is zeer succesvol in Engeland en op een aantal drukke reizigerslocaties in Frankrijk, Hong Kong, Dubai en Singapore. In totaal zijn er een kleine 490 locaties met een gezamenlijk omzet van meer dan 750 miljoen euro. Bron: @FoodClicks Formulenieuws – HMSHost opent begin volgend jaar de eerste Pret A Manger locatie in Nederland op station Utrecht Centraal. De opening maakt onderdeel uit van een internationale deal die moederbedrijf Autogrill heeft gesloten met het Engelse bedrijf. De overeenkomst voorziet in de opening van diverse Pret A Manger-locaties in Noord Amerika en in Europa. HMSHost opent de eerste eigen Pret A Manger-locatie binnenkort op de luchthaven van Kopenhagen. Begin volgend jaar zal de eerste Nederlandse locatie op Utrecht Centraal verschijnen. Onbekend is hoeveel locaties HMSHost uiteindelijk in Nederland wil openen. De Pret A Manger-formule is internationaal vooral bekend vanwege het grote aanbod versgemaakte sandwiches, wraps en biologische koffie. De formule heeft een aanbod gericht op alle momenten van de dag, van ontbijt tot avondmaal. Daarnaast is de formule sterk gericht op het terugdringen van de afvalstromen en probeert het zoveel mogelijk de gebruikte materialen te hergebruiken. De formule is zeer succesvol in Engeland en op een aantal drukke reizigerslocaties in Frankrijk, Hong Kong, Dubai en Singapore. In totaal zijn er een kleine 490 locaties met een gezamenlijk omzet van meer dan 750 miljoen euro. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Avolta start pilot om footprint van F&B-aanbod te meten

Duurzaamheid – Avolta, wereldleider op het gebied van reiservaringen waar HMSHost onderdeel vanuit maakt, start een pilot in samenwerking met duurzaamheidsbedrijven HowGood en PS in Foodservice. Deze pilot richt zich op het meten van de CO2-voetafdruk van de Nederlandse toeleveringsketen in F&B.

Lees bericht


Take away Who Ayam start in Creative Valley Utrecht CS

Formulenieuws – Take away formule Who Ayam opent binnenkort de deuren aan de Smakkelaarshoek in Utrecht. Who Ayam is een nieuw horecaconcept met een focus op gezond en voedzaam comfort food. Het winkelpand waar de formule zich vestigt, is onderdeel van het multicomplex Creative Valley Utrecht CS, dat onderdeel uitmaakt van stationsgebied Oost.

Lees bericht


Nieuwe Julia’s zet bestelzuilen in en gaat pizza’s serveren

Formulenieuws – Zaterdag 2 december opende NS stations de nieuwe Julia’s op station Den Haag. Een tweede locatie opent donderdag 7 december op Utrecht Centraal. Met de komst van de nieuwe winkelsmet bestelzuilen wil NS nog beter inspelen op de wens en behoefte van de klant. Zo worden er ook pizza’s aan het assortiment toegevoegd.

Lees bericht


Eazie en Vegetarische Slager openen foodbar op Utrecht CS

Actie - De Vegetarische Slager en Asian Good foodbar Eazie openen gezamenlijk een tijdelijke Foodbar op Utrecht Centraal Station. Het doel is om de gasten van de locatie te inspireren om vaker te genieten van flexitarisch, vegetarisch of vegan eten. Als motto is daarom gekozen voor ‘Proef jij het verschil?’

Lees bericht

HMSHost opent Bubbles Seafood & Winebar op Schiphol

Formulenieuws – HMSHost Nederland, onderdeel van Dufry Group, wereldmarktleider in de hospitality branche voor reizigers onderweg, opent een nieuwe locatie van ‘Bubbles - Seafood & Winebar’ op Amsterdam Airport Schiphol. De locatie was al op Schiphol gevestigd, maar is verplaatst naar Lounge 2.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid