Hof van Saksen opent nieuw Grand Café en pop-up restaurant

Interieur van het nieuwe Grand Café in het Hof van Saksen

Leisure — Hof van Saksen, onderdeel van Landal GreenParks heeft de deuren geopend van het geheel vernieuwde Grand Café. Daarnaast kunnen de gasten van het recreatiepark tijdens de zomermaanden genieten van streekgerechten in het nieuwe pop-up restaurant 'Drentsche Gastro Bar' dat op 10 juli open gaat.

Het Grand Café wordt het culinaire hart van Hof van Saksen en is de hele dag open. De nieuwe menukaart is verwerkt in een inspirerend magazine; daarnaast wordt gewerkt met speciale seizoenkaarten. Kinderen kunnen naast de gerechten van de kindermenukaart voortaan ook een keuze maken uit het aanbod voor volwassenen, waarbij de gerechten als kinderportie worden geserveerd. Centrale middelpunt in het Grand Café is de houtskooloven van Mibrasa, waarop vrijwel alle vis-, vlees- en groentegerechten worden bereid. Eyecatchers in het restaurant zijn de open keuken en de grote glazen panoramaramen.

Pop-up restaurant

In het pop-up restaurant 'Drentsche Gastro Bar' staan de streekgerechten centraal. De gerechten worden hier geserveerd als kleine tussengerechtjes, waardoor het diner naar eigen smaak en grootte kan worden ingevuld. Alle (biologische) producten, inclusief de wijnen, worden lokaal ingekocht. General Manager Roland Rozenbroek van Hof van Saksen: “Op culinair gebied kunnen onze gasten nu kiezen uit vijf restaurants: live-cooking, self-service, Italiaans en nu het vernieuwde Grand Café en de 'Drentsche Gastro Bar'. Wij willen blijven verrassen en steeds nieuwe belevingen bieden.”

Bron: Hof van Saksen

Auteur: Steffen van Beek