Hollandse gerechten voor alleenstaande bij Foodmaster De Viersprong


Formulenieuws - Foodmaster De Viersprong in Nieuw-Amsterdam gaat op maandag 4 februari starten met het bereiden van typisch Hollandse gerechten, onder de naam: ‘Eet’m wat de pot schaft’. Onderneemster Carin Jagt ziet voor de gerechten zoals de stamppot, met rookworst, of een gehaktbal, vooral mogelijkheden voor de alleenstaanden. De onderneemster is op het idee gekomen, omdat er veel alleenstaande mensen om de foodmaster-locatie heen wonen.” Bovendien hebben veel van die mensen het erg druk”, aldus Jagt. En mensen die het druk hebben, hebben ook minder tijd om te koken, zo werd gedacht, dus waarom dan niet Hollandse gerechten op de kaart? Lekkerder Zonder ervaring met de maaltijden is de onderneemster niet. Bij een grote cateraar waar zij eerder werkte, werd ook gewerkt voor Tafeltje Dekje. Dus dat maakte de opzet van haar eigen activiteiten wel eenvoudiger. Maar zij werd in haar plannen ook gestimuleerd, omdat eerder twee dochters voor hun vader de eigen gemaakte stamppotten bij haar kwamen kwamen halen, omdat zij die veel lekkerder vonden, dan die uit de supermarkt. Dat Carin Jagt ervoor koos het concept ‘Eet’n wat de pot schaft’ te noemen is niet toevallig. ‘Eet'n wat de pot schaft is een echt Drentse uitdrukking. Jagt wil graag meer mensen op een eenvoudige manier helpen iets bekends en lekkers op tafel te zetten. Eet’n wat de pot schaft loopt van 4 februari tot en met 3 maart 2019 bij de vestiging van Foodmaster De Viersprong. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Foodmaster De Viersprong in Nieuw-Amsterdam gaat op maandag 4 februari starten met het bereiden van typisch Hollandse gerechten, onder de naam: ‘Eet’m wat de pot schaft’. Onderneemster Carin Jagt ziet voor de gerechten zoals de stamppot, met rookworst, of een gehaktbal, vooral mogelijkheden voor de alleenstaanden. De onderneemster is op het idee gekomen, omdat er veel alleenstaande mensen om de foodmaster-locatie heen wonen.” Bovendien hebben veel van die mensen het erg druk”, aldus Jagt. En mensen die het druk hebben, hebben ook minder tijd om te koken, zo werd gedacht, dus waarom dan niet Hollandse gerechten op de kaart? Lekkerder Zonder ervaring met de maaltijden is de onderneemster niet. Bij een grote cateraar waar zij eerder werkte, werd ook gewerkt voor Tafeltje Dekje. Dus dat maakte de opzet van haar eigen activiteiten wel eenvoudiger. Maar zij werd in haar plannen ook gestimuleerd, omdat eerder twee dochters voor hun vader de eigen gemaakte stamppotten bij haar kwamen kwamen halen, omdat zij die veel lekkerder vonden, dan die uit de supermarkt. Dat Carin Jagt ervoor koos het concept ‘Eet’n wat de pot schaft’ te noemen is niet toevallig. ‘Eet'n wat de pot schaft is een echt Drentse uitdrukking. Jagt wil graag meer mensen op een eenvoudige manier helpen iets bekends en lekkers op tafel te zetten. Eet’n wat de pot schaft loopt van 4 februari tot en met 3 maart 2019 bij de vestiging van Foodmaster De Viersprong. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid