Hoogvliet breidt thuisbezorgen verder uit

Hoogvliet heeft thuisbezorggebied verder uitgebreid Foto: Hoogvliet

Bezorgdienst - Supermarkt Hoogvliet gaat in 2019 verder met de uitrol van thuisbezorgen van online bestelde boodschappen in haar marktgebied. Vanaf gisteren is het filiaalbedrijf gestart met thuisbezorgen in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Rijnsburg.

Hoogvliet gaat zes dagen per week bezorgen. De consument heeft keuze uit verschillende tijdsblokken en een online assortiment van meer dan 10.000 producten. De prijzen van de online bestelde boodschappen verschillen niet met de winkel, ook van de aanbiedingen kan gebruik worden gemaakt. De klant die besteld betaalt vooraf met iDeal.

Hoogvliet laat weten dat E-commerce een belangrijke plaats binnen de strategie van de supermarktketen. De consument bepaalt zelf hoe die de boodschappen in huis wil hebben: in de supermarkt, online bestellen en afhalen of laten thuisbezorgen.

Steeds vaker breiden supermarkten hun bezorgservice uit. Omzet die deels ten koste gaat van de eigen omzet, maar door de toename van het aantal gemaksartikelen soms ook ten koste gaat van de omzet van horecabedrijven.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek