Horecaketen De Beren eerste 'groentepartner' No Fairytales


Formulenieuws - Vanaf eind vorige week is restaurantketen 'De Beren' de eerste officiële groentepartner van No Fairytales. Dat betekent dat in alle vestigingen van De Beren de groentetortilla's van No Fairytales op het menu staan. De verschillende soorten groentetortilla's van No Fairytales (die gemaakt worden van 45% verse groenten) zijn al enige tijd te koop via de supermarkt en nu is ook de horeca aan de beurt. De samenwerking met restaurantketen De Beren is een belangrijke stap voor de food startup om zo via het out of home kanaal de 'verstopte groenten'-producten onder de aandacht te brengen. "Horeca speelt een belangrijke rol om mensen in aanraking te laten komen met lekkere en gezonde alternatieven", aldus Bernadette Kooijman, founder van No Fairytales. De Beren is volgens eigen zeggen ‘doorlopend bezig met de verbetering en verrijking van ons menu’. De samenwerking met No Fairytales past daarin. “Met de producten van No Fairytales kiezen wij ervoor om onze gasten een wat gezonder product te bieden. Als we daarmee onze gasten kunnen inspireren om thuis soms ook een beter alternatief te eten dan is dat erg mooi. Het is gemakkelijker om een product te vervangen dan om je eetgewoonte aan te passen", aldus Judith Bos,  Product Marketeer bij De Beren Bron: No Fairytales/@FoodClicks Formulenieuws - Vanaf eind vorige week is restaurantketen 'De Beren' de eerste officiële groentepartner van No Fairytales. Dat betekent dat in alle vestigingen van De Beren de groentetortilla's van No Fairytales op het menu staan. De verschillende soorten groentetortilla's van No Fairytales (die gemaakt worden van 45% verse groenten) zijn al enige tijd te koop via de supermarkt en nu is ook de horeca aan de beurt. De samenwerking met restaurantketen De Beren is een belangrijke stap voor de food startup om zo via het out of home kanaal de 'verstopte groenten'-producten onder de aandacht te brengen. "Horeca speelt een belangrijke rol om mensen in aanraking te laten komen met lekkere en gezonde alternatieven", aldus Bernadette Kooijman, founder van No Fairytales. De Beren is volgens eigen zeggen ‘doorlopend bezig met de verbetering en verrijking van ons menu’. De samenwerking met No Fairytales past daarin. “Met de producten van No Fairytales kiezen wij ervoor om onze gasten een wat gezonder product te bieden. Als we daarmee onze gasten kunnen inspireren om thuis soms ook een beter alternatief te eten dan is dat erg mooi. Het is gemakkelijker om een product te vervangen dan om je eetgewoonte aan te passen", aldus Judith Bos,  Product Marketeer bij De Beren Bron: No Fairytales/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Beren populairste restaurantketen Nederland

Onderzoek – De Beren is de best bezochte restaurantketen in Nederland (14%). Bovendien is De Beren de laatst bezochte keten voor 10% van de Nederlanders. Personen in de leeftijd van 18 tot en met 34 jaar bezoeken het vaakst een restaurantketen (65%).

Lees bericht


Gemiddelde NPS Nederlandse restaurantketens is +72

Onderzoek - De grootste restaurantketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +72. Proeflokaal Bregje krijgt de hoogste score (+91). Het is opvallend dat drie van de vijf meest bezochte ketens een NPS krijgen die lager is dan gemiddeld. De 18- tot 34-jarigen geven gemiddeld een lagere score dan oudere bezoekers.

Lees bericht

No Fairytales komt met volkoren groentetortilla

Introductie  – Het is voedselverbeteraar No Fairytales gelukt om een groentetortilla te maken met volkorenmeel in plaats van tarwebloem. Probleem bij gebruik volkoren in plaats van tarwebloem is volgens No Fairytales dat de tortilla te droog of te klef wordt.

Lees bericht

Marjolein Mens wordt nieuwe CCO De Beren

Benoeming – Marjolein Mens (31) is onlangs benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) van franchiseformule De Beren. Mens startte in 2014 bij de restaurantketen, na haar studie Communicatie Media en Informatietechnologie, en wordt nu lid van de directie. Zij wil gaan testen met prijsdifferentiatie en verder verduurzamen

Lees bericht


No Fairytales komt met ‘gezondere’ tussendoorreep

Introductie – No Fairytales introduceert drie nieuwe repen die 58% minder suiker, 25% minder calorieën en 154% meer vezels bevatten dan gemiddelde tussendoorrepen. Met deze introductie zet het bedrijf, zoals het zelf zegt, haar missie voort om dagelijks eten beter te maken en de norm te veranderen.

Lees bericht

De Beren wakkert richting Valentijnsdag de liefde aan

Horeca - De Beren start de Valentijnscampagne ‘Proef de Spanning’. Het restaurantconcern weet dat Valentijnsdag het uitgelezen moment voor veel koppels is om ‘de grote vraag’ te stellen, en om stellen die klaar zijn voor de volgende stap een handje te helpen kunnen zij een geheel verzorgd huwelijksaanzoek met alles erop en eraan winnen bij De Beren.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid