Horecava 2018 geeft met extra beurshal meer aandacht aan fastservice

De succesvolle pop-up De Bierfabriek in de Drankenhal keert voor de derde keer op de Horecava terug

Beurzen - Horecava besteedt op de komende horecavakbeurs in een speciaal hiervoor ingerichte beurshal extra aandacht aan fastservice. Het thema voor Horecava 2018 is ‘Voel, hoor, zie, ruik en proef de toekomst’.

Hoe raak je de gast in zijn ziel en verover je zijn hart, zodat hij terugkomt in jouw zaak? Dat is de boodschap van de nieuwe campagne van de 62e editie van de Horecava die in januari 2018 in RAI Amsterdam wordt gehouden. Met een dynamisch nieuw gezicht wil de Horecava als grootste vakbeurs voor professionals in de foodserviceindustrie haar zin voor vernieuwing tonen. Op de komende beurseditie staan ‘beleving’ en ‘emotie’ centraal, aldus de organisatie. Horecava moet een beurs worden waarin alle zintuigen worden geprikkeld. Om dit te realiseren biedt Horecava 2018 meer vierkante meters, waaronder een nieuwe fastservicehal en ruimte voor Bellavita Expo, Italiaans eten en drinken.

Uitbreiding
De Horecava wordt uitgebreid met twee hallen. Eén is geheel gewijd aan de nieuwste ontwikkelingen in de fastservice: on the move en fast casual concepten die inspelen op de trends naar snel, lekker, gezond en duurzaam eten en drinken op high traffic locaties. In een keur aan fastservice-outlets ervaart de bezoeker in demo’s en workshops wat de trends zijn en hoe daarmee in te spelen is op de consument van vandaag. Hier worden ook de Lekkerste Wedstrijden georganiseerd. Kennismaken met Italiaanse fine-foodproducten en wijnen kan voor het eerst bij Bellavita Expo, in een aparte hal tijdens de eerste drie dagen van de Horecava.

Snelheid
“De horecabranche draait weer op volle snelheid”, zegt beursmanager Horecava Luuk Scholte. “Om de gast van vandaag én morgen te verleiden, moeten ondernemers een stapje bijzetten. Wie zijn zaak toekomstbestendig wil maken, kijkt verder dan het verzorgen van eten, drinken of een overnachting. Het gaat om persoonlijke aandacht en het regisseren van de ultieme gastbeleving. Hoe je dit bereikt, ontdek je op de beurs. De komende Horecava kent tal van nieuwe elementen. Mede daarom is de beurs iedere dag een uur eerder open.”
De komende Horecava vindt van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 plaats in RAI Amsterdam.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk