‘Hospitality concept NUTTIG! geopend op Zeeburgereiland

Gemak - De eerste vestiging van het hospitality concept NUTTIG!, dat werk, wonen en plezier ondersteunt, is geopend in het Amsterdamse wooncomplex de BrouwerIJ op Zeeburgereiland. Gasten kunnen hier op ieder moment van de dag terecht voor koffie en eten (ook to go) en vinden hier ook een prettige werkplek en gemaksdiensten.

Cateraar Appèl en Arrange Integrated zijn samen verantwoordelijk voor het succes van NUTTIG! op Zeeburgereiland. Voor Appel is het daarmee het eerste commerciële horecaconcept. Cateraars kiezen - al dan niet gedwongen door de marktsituatie - steeds vaker voor een constructie waarbij zij zelf het commerciële risico nemen.

Nuttige services

Simone Wesdorp, Facility Solutions Developer bij Arrange Integrated, geeft aan: “In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om de verbouwing te realiseren. Nu staat er een prachtige locatie waar je heerlijk kunt lunchen en prettig kunt werken. Naast food en work kun je bij NUTTIG! ook terecht voor services en events. Via de app regel je eenvoudig verschillende gemaksdiensten, zoals een stomerijservice of de huur van statafels en gereedschap. En ook verjaardagen buiten de deur zijn te regelen.”

Meerwaarde

Zeeburgereiland is een nieuwe stadswijk in aanbouw op een centraal gelegen locatie in Amsterdam te midden van ’t IJ. De wijk kenmerkt zich door het urban karakter en de vrijheid om zowel te werken als te ontspannen. NUTTIG! Moet hier een aanvulling op worden. Een bewoner van de BrouwerIJ: “Als bewoner vind ik het fijn dat er nu een plek is waar ik zowel met mijn vrienden als zakelijke relaties naar toe kan. En dan ook nog op loopafstand van mijn huis. Daarnaast kan ik allerlei diensten via de app regelen, waardoor ik niet zelf naar een stomerij.”

Samenwerking

Hospitality concept NUTTIG! is een samenwerking van verschillende partijen, waaronder Enbiun (conceptontwikkelaar), CBRE Global Investors (vastgoedontwikkelaar), MVGM Wonen (vastgoedregisseur), Verel Expo (interieurontwerper), JBV Management (bouwmanagement), The Office Service (aanbieder gemaks- en vitaliteitsdiensten) en Skopei (app-ontwikkelaar).

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek