Hutten exploiteert horeca in nieuwe Amphia ziekenhuis

Hutten gaat de horeca exploiteren binnen Amphia ziekenhuis waar onder De Markt

Zorg – De horecalocaties in het nieuwe Amphia ziekenhuis in Breda worden geëxploiteerd door Hutten. Het gaat om het restaurant de Markt, espressobar de Molen, in combinatie met een winkel en koffiepunt de Kiosk.

Hutten tekende een contract voor 10 jaar met het ziekenhuis, zo laat de cateraar weten. “Een mooie samenwerking op een prachtige locatie waar we echt kunnen toevoegen met onze vitaliteitspropositie”, aldus Jan Loeff, directeur Food Care bij Hutten. De horecalocaties zijn sinds november open voor patiënten, gasten en medewerkers.

Horeca

Restaurant de Markt is een locatie die zowel voor bezoekers als medewerkers toegankelijk is. Gasten kunnen er terecht voor een vers ontbijtje, lunch en avondmaaltijd. In de Molen zitten de espressobar en de winkels. Je kunt er onder andere de duurzame, biologische koffie van We Colombian Coffee krijgen, het huismerk van Hutten. In de Molen bevindt zich ook de winkel met een assortiment aan cadeauartikelen, uiterlijke verzorging en een uitgebreid grab ’n go assortiment: verpakte sandwiches, salades, broodjes, snackgroenten en verse sappen. Het koffiepunt direct naast de hoofdentree, d Kiosk heeft naast koffie ook de koekjes uit de eigen bakkerij van Hutten.

De Verspillingsfabriek

Hutten werkt met Amphia sinds vorig jaar ook al samen met De verspillingsfabriek. Vanuit deze samenwerking  tegen voedselverspilling, volgde halverwege 2019 de gunning voor het exploiteren van de horecaoutlets, inclusief winkel, op de nieuwe locatie.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek