Huuskes en Food Connect gaan samenwerken in extramurale zorg

Dieetmaaltijden van Huuskes Foto: Huuskes

Zorg – Maaltijdenleverancier Huuskes en Food Connect gaan samenwerken op het gebied van de extramurale maaltijdservice. Het bedrijf Huuskes richt zich op grootkeukens, restaurants en kleinschalige zorg, daar waar Food Connect zich met name bezighoudt met de extramurale klanten van Huuskes.

Gerben Hengeveld, Manager Marketing en New Business bij Huuskes over de samenwerking: “Steeds meer zorgorganisaties hebben behoefte aan een foodpartner die zowel grootkeukens en restaurants als kleinschalige woongroepen én extramurale cliënten kan bedienen. Dit vraagt om een geavanceerde aanpak en verschillende disciplines.” Door de samenwerking kunnen beide partijen die marktvraag invullen.

Voorheen bediende Huuskes de extramurale klanten, die in een aanleunwoning of zelfstandig in de wijk woont, met de formule Eten & Zo Thuis. Omdat Huuskes zelf een sterke basis heeft in grootkeukens en kleinschalige zorg, maar wel wil groeien in de maaltijdenzorg  in de extramurale zorg, was het op zoek naar een partner. Deze is gevonden in Food Connect.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek