Huuskes en Food Connect gaan samenwerken in extramurale zorg


Zorg – Maaltijdenleverancier Huuskes en Food Connect gaan samenwerken op het gebied van de extramurale maaltijdservice. Het bedrijf Huuskes richt zich op grootkeukens, restaurants en kleinschalige zorg, daar waar Food Connect zich met name bezighoudt met de extramurale klanten van Huuskes. Gerben Hengeveld, Manager Marketing en New Business bij Huuskes over de samenwerking: “Steeds meer zorgorganisaties hebben behoefte aan een foodpartner die zowel grootkeukens en restaurants als kleinschalige woongroepen én extramurale cliënten kan bedienen. Dit vraagt om een geavanceerde aanpak en verschillende disciplines.” Door de samenwerking kunnen beide partijen die marktvraag invullen. Voorheen bediende Huuskes de extramurale klanten, die in een aanleunwoning of zelfstandig in de wijk woont, met de formule Eten & Zo Thuis. Omdat Huuskes zelf een sterke basis heeft in grootkeukens en kleinschalige zorg, maar wel wil groeien in de maaltijdenzorg  in de extramurale zorg, was het op zoek naar een partner. Deze is gevonden in Food Connect. Bron: @FoodClicks Zorg – Maaltijdenleverancier Huuskes en Food Connect gaan samenwerken op het gebied van de extramurale maaltijdservice. Het bedrijf Huuskes richt zich op grootkeukens, restaurants en kleinschalige zorg, daar waar Food Connect zich met name bezighoudt met de extramurale klanten van Huuskes. Gerben Hengeveld, Manager Marketing en New Business bij Huuskes over de samenwerking: “Steeds meer zorgorganisaties hebben behoefte aan een foodpartner die zowel grootkeukens en restaurants als kleinschalige woongroepen én extramurale cliënten kan bedienen. Dit vraagt om een geavanceerde aanpak en verschillende disciplines.” Door de samenwerking kunnen beide partijen die marktvraag invullen. Voorheen bediende Huuskes de extramurale klanten, die in een aanleunwoning of zelfstandig in de wijk woont, met de formule Eten & Zo Thuis. Omdat Huuskes zelf een sterke basis heeft in grootkeukens en kleinschalige zorg, maar wel wil groeien in de maaltijdenzorg  in de extramurale zorg, was het op zoek naar een partner. Deze is gevonden in Food Connect. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Opsplitsen ZorgTotaal in Zorg & food en Zorg & ICT goede zet

Vakbeurzen - Eigenlijk is er maar relatief weinig ruchtbaarheid aan gegeven, maar van 8 tot en met 11 april worden voor de eerste keer de drie vakevents Zorg & food, Zorg & facility en Zorg ICT gezamenlijk gehouden als opvolger van de vroegere beurs ZorgTotaal. Dat wil niet zeggen dat belangstellenden de weg naar de Jaarbeurs in Utrecht niet wisten te vinden. In tegenstelling....

Lees bericht




Nieuw voedingsconcept VersZorgende voor kleinschalige zorg

Zorg - Voor de kleinschalige zorg in Nederland is het voedingsconcept VersZorgende ontwikkeld. Het concept gaat uit dat mensen, de zogeheten VersZorgenden, het proces rond eten en drinken in een woonvorm op zich nemen en zodoende het zorgpersoneel ontlasten. Bij dit proces worden zoveel mogelijk de cliënten van de woonvorm betrokken.

Lees bericht


Marc de Swart vertrekt bij SuperTrade

Persoonlijk - Het bestuur van SuperTrade heeft een toekomstvisie voor de inkoopvereniging geformuleerd die niet aansluit op de persoonlijke ambitie van haar directeur Marc de Swart en daarom gaat hij SuperTrade verlaten.

Lees bericht

Huuskes biedt nieuw gepersonaliseerd bestelplatform

Zorg – Totaalleverancier Huuskes in Enschede heeft de eigen Huuskes Shop vernieuwd en deze gepersonaliseerd in vier verschillende bestelplatforms. Waar voorheen de klanten allemaal in dezelfde webshop omgeving zaten, worden zij vanaf dit jaar in vier verschillende webshops onderverdeeld: ziekenhuizen, kleinschalig wonen, grootschalige keukens en restaurants & catering.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid