HVO-Querido kiest wederom voor Bidfood

Combinatie Bidfood en AH bij keuze HVO-Querido bepalend

Zorg - Zorgorganisatie HVO-Querido heeft opnieuw gekozen voor Bidfood als leverancier van eten en drinken. Mede vanwege de combinatie van het Bidfood-assortiment in combinatie met boodschappendienst van Albert Heijn. Bidfood en HVO-Querido werken sinds 2000 samen. De samenwerking is met meerdere jaren verlengd.

“Binnen de hernieuwde samenwerking zien wij veel potentie in de combinatie van het brede assortiment van Bidfood en de kleinschalige boodschappendienst van Albert Heijn,” vertelt Errit Gravenberch, sr. Inkoper bij Coppa CBP (de organisatie waarbij HVO-Querido haar inkoop heeft belegd, red.). Een oplossing op maat voor de verschillende locaties van HVO-Querido was van doorslaggevend belang bij het tendertraject. “Iedere zorgorganisatie is anders georganiseerd. Het is ons doel om samen de behoeften in kaart te brengen en met onze partners een passende invulling te bieden,” zegt Daphne van Stiphout, directeur Health & Care bij Bidfood.

Passende voedingsconcepten

HVO-Querido biedt opvang, woonbegeleiding en dagactiviteiten aan o.a. dak- en thuislozen, verslaafden en vrouwen en gezinnen in nood. “Er zijn ruim 40 locaties in Amsterdam en Haarlem, die ingericht zijn op specifieke doelgroepen”, vertelt Shanti Changa, sr. Adviseur Services en verantwoordelijk voor de portefeuille eten en drinken. "Dat betekent dat er op de ene locatie maaltijden kant-en-klaar geleverd worden, terwijl cliënten op andere locaties zelf hun maaltijden bereiden.”

“Daarnaast hebben onze medewerkers en cliënten sterk verschillende culturele achtergronden, vervolgt Changa. “De zorg die wij bieden moet daarop aansluiten, en voeding is daar een heel belangrijk onderdeel van.” Tijdens het  aanbestedingstraject was passende kwaliteit een belangrijke graadmeter. Changa: “Wij hebben er vertrouwen in dat we dit met deze partijen kunnen bereiken. Door het ruime assortiment van Bidfood in combinatie met het retail assortiment van Albert Heijn kunnen de locaties beschikken over de producten die zij nodig hebben.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek