IENS integreert Couverts in één online restaurantplatform

Nu 5000 restaurant te vinden op één reserveringsplatform

Horeca - IENS, dé restaurantgids en reserveringswebsite van Nederland, kondigt aan dat Couverts per 2 oktober 2017 wordt geïntegreerd in één compleet platform om restaurants te zoeken, waarbij gasten direct online kunnen reserveren via iens.nl en de IENS app.

IENS nam in 2016 de reserveringswebsite Couverts over. Na de integratie van Couverts in het IENS-platform zijn alle restaurants die nu gebruik maken van Couverts te reserveren via IENS. Samengevoegd vormen zij een reserveringswebsite, waarop vijfduizend restaurants te vinden zijn.

IENS is onderdeel van het wereldwijde reisplatform TripAdvisor en de nummer één website waar de Nederlandse restaurantbezoeker terecht kan voor het uitzoeken en reserveren van een restaurant. IENS neemt die functie nu ook over van reserveerwebsite Couverts. Restaurants die gebruik maken van Couverts zijn daarmee vanaf 2 oktober 2017 te reserveren via iens.nl, de IENS app en via TripAdvisor. Couverts.nl is nog tot half januari 2018 te gebruiken, zo laat IENS weten.

Reserveringsdiensten, zoals IENS,  liggen bij diverse horecapartijen en belangenorganisaties onder vuur vanwege de hoge commissies die moeten worden betaald voor hun diensten en de invloed die zij hebben op het totaal aantal aan reserveringen.

Bron: IENS/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek