IKEA bezorgt in Groningen Zweedse balletjes aan huis

Thuisbezorgd.nl gaat in Groningen de populaire Zweedse balletjes van Ikea per fiets bezorgen

Formulenieuws - Vanaf vandaag kunnen de liefhebbers van de Zweedse balletjes van IKEA deze bestellen via Thuisbezorgd.nl. Het woonwarenhuis start de bezorging in Groningen met Thuisbezorgd.nl en bij succes wordt de service ook mogelijk in andere steden.

De uitbreiding van de service hangt samen met de optie om via de app en website van Thuisbezorgd.nl een grotere selectie warme gerechten, desserts, wraps, koekjes en drankjes uit het IKEA assortiment bestellen. De samenwerking sluit aan bij Ikea’s ambities om nieuwe services te testen die passen bij de behoeften van de klant. Stefan Kroes, store manager bij IKEA Groningen: “We willen graag op alle vlakken gemakkelijker en toegankelijker worden voor onze klanten. Onze meubels en accessoires kan je al online bestellen, dus waarom ook niet testen of dit mogelijk is met ons populaire food-aanbod. We zijn erg benieuwd naar de resultaten van de test. Op basis daarvan bepalen we of we dit verder gaan uitrollen.”

Op de fiets

Thuisbezorgd.nl levert de IKEA bestellingen met een elektrische fiets. “Deze in 2016 gelanceerde bezorgservice is inmiddels de grootste logistieke dienst in Nederland” zegt Joey Bloemendal, Head of Sales van Thuisbezorgd.nl.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek