IKEA bezorgt in Groningen Zweedse balletjes aan huis


Formulenieuws - Vanaf vandaag kunnen de liefhebbers van de Zweedse balletjes van IKEA deze bestellen via Thuisbezorgd.nl. Het woonwarenhuis start de bezorging in Groningen met Thuisbezorgd.nl en bij succes wordt de service ook mogelijk in andere steden. De uitbreiding van de service hangt samen met de optie om via de app en website van Thuisbezorgd.nl een grotere selectie warme gerechten, desserts, wraps, koekjes en drankjes uit het IKEA assortiment bestellen. De samenwerking sluit aan bij Ikea’s ambities om nieuwe services te testen die passen bij de behoeften van de klant. Stefan Kroes, store manager bij IKEA Groningen: “We willen graag op alle vlakken gemakkelijker en toegankelijker worden voor onze klanten. Onze meubels en accessoires kan je al online bestellen, dus waarom ook niet testen of dit mogelijk is met ons populaire food-aanbod. We zijn erg benieuwd naar de resultaten van de test. Op basis daarvan bepalen we of we dit verder gaan uitrollen.” Op de fiets Thuisbezorgd.nl levert de IKEA bestellingen met een elektrische fiets. “Deze in 2016 gelanceerde bezorgservice is inmiddels de grootste logistieke dienst in Nederland” zegt Joey Bloemendal, Head of Sales van Thuisbezorgd.nl. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Vanaf vandaag kunnen de liefhebbers van de Zweedse balletjes van IKEA deze bestellen via Thuisbezorgd.nl. Het woonwarenhuis start de bezorging in Groningen met Thuisbezorgd.nl en bij succes wordt de service ook mogelijk in andere steden. De uitbreiding van de service hangt samen met de optie om via de app en website van Thuisbezorgd.nl een grotere selectie warme gerechten, desserts, wraps, koekjes en drankjes uit het IKEA assortiment bestellen. De samenwerking sluit aan bij Ikea’s ambities om nieuwe services te testen die passen bij de behoeften van de klant. Stefan Kroes, store manager bij IKEA Groningen: “We willen graag op alle vlakken gemakkelijker en toegankelijker worden voor onze klanten. Onze meubels en accessoires kan je al online bestellen, dus waarom ook niet testen of dit mogelijk is met ons populaire food-aanbod. We zijn erg benieuwd naar de resultaten van de test. Op basis daarvan bepalen we of we dit verder gaan uitrollen.” Op de fiets Thuisbezorgd.nl levert de IKEA bestellingen met een elektrische fiets. “Deze in 2016 gelanceerde bezorgservice is inmiddels de grootste logistieke dienst in Nederland” zegt Joey Bloemendal, Head of Sales van Thuisbezorgd.nl. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd reikt awards uit aan beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Thuisbezorgd.nl reikt jaarlijks de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Het was de tiende keer dat de awards werden uitgereikt.

Lees bericht


FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht

Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Lees bericht




IKEA komt met ‘voordelig geprijsde’ plantdog

Formulenieuws – IKEA introduceert de plantdog, een plantaardige variant van de al veertig jaar bestaande populaire hotdog. Net als alle andere plantaardige opties in het IKEA Food aanbod, is deze nieuwe hotdog lager in prijs dan de kipvariant. Op die manier wil het Zweedse woonwarenhuis mensen stimuleren om te kiezen voor een plantaardig alternatief.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid