Inspiratiesessies voor horecabedrijven bij Beekwilder

Menukaart-suggestie van Beekwilder

Inspiratiesessie – Sfeer- en decoratie-expert Frans Beekwilder organiseert op dinsdag 26 maart een inspiratiesessie speciaal gericht op de horecabranche. Het Amsterdamse bedrijf wil zijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van styling, decoratie, sfeer en presentatie voor verschillende retailbedrijven voortaan ook gaan delen met horecaondernemers.

De sessie moet de horecaondernemers tips en handvatten geven, zodat zij zich op een unieke manier kunnen presenteren. ‘Het valt ons op dat er de afgelopen jaren waanzinnig veel gave horecabedrijven bij zijn gekomen, de één nog mooier dan de ander. Maar we zien ook dat veel van deze bedrijven zich nog extra kunnen onderscheiden in de wijze waarop zij zich presenteren. Te vaak zien we nog moeilijk te lezen krijtborden voorbij komen en dat kan beter én origineler’, aldus Marcel Bink van Beekwilder.

Voor de inspiratiesessies werkt Beekwilder samen met de gerenommeerde stylist en ontwerper Marleen Veenhuis. Zij zegt: “Het is voor een horecabedrijf erg belangrijk om het DNA van de zaak goed naar voren te laten komen, op zowel online als offline gebied. Hoe jij je presenteert als restaurateur is bepalend of een gast bij jouw zaak naar binnenkomt en welke gerechtkeuze hij maakt.”

Inschrijven voor de ontbijtsessie op dinsdag 26 maart is geheel gratis en zal plaatsvinden op het hoofdkantoor van Beekwilder in Amsterdam.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek