Intrakoop verlengt samenwerking met Zorgboodschap


Zorg - Zorgboodschap heeft per 1 maart haar samenwerkingsovereenkomst met Intrakoop, de grootste inkoopcoöperatie van de zorg, verlengd met 5 jaar. Door de overeenkomst kunnen de leden van Intrakoop gebruik blijven maken van de oplossingen voor eten en drinken van Zorgboodschap en Eetgemak. Naast het leveren van eten en drinken zorgt Zorgboodschap ook voor de maattijdconcepten. Het bedrijf werkt hierin samen met Eetgemak uit Katwijk. Deze leverancier van maaltijden sluit met de maaltijdconcepten aan op datgene die Zorgboodschap wil bieden. Eten en drinken binnen zorginstellingen zijn belangrijk. Voor veel bewoners van zorginstellingen is de maaltijd het hoogtepunt van de dag. Frank Kaptein, directeur en bestuurder van Intrakoop over de samenwerking: “De afgelopen jaren is gebleken dat de voordelen voor zorginstellingen groot zijn. Te denken valt aan het bieden van maatwerk. Zaken waar de bewoner of cliënt behoefte aan heeft, zoals serviceconcepten, inspiratie-sessies en ondersteuning door een culinair adviseur.” Zorgboodschap ontzorgt daarin de leden van Intrakoop. Zorgboodschap en Intrakoop werken al meer dan 5 jaar met elkaar samen. Weike Donkers van Zorgboodschap: “Bij de opstart was er geen concept zoals Zorgboodschap. Het decentraal afleveren was uniek. Vanuit deze kracht is de samenwerking met Intrakoop ontstaan.” Bron: @FoodClicks Zorg - Zorgboodschap heeft per 1 maart haar samenwerkingsovereenkomst met Intrakoop, de grootste inkoopcoöperatie van de zorg, verlengd met 5 jaar. Door de overeenkomst kunnen de leden van Intrakoop gebruik blijven maken van de oplossingen voor eten en drinken van Zorgboodschap en Eetgemak. Naast het leveren van eten en drinken zorgt Zorgboodschap ook voor de maattijdconcepten. Het bedrijf werkt hierin samen met Eetgemak uit Katwijk. Deze leverancier van maaltijden sluit met de maaltijdconcepten aan op datgene die Zorgboodschap wil bieden. Eten en drinken binnen zorginstellingen zijn belangrijk. Voor veel bewoners van zorginstellingen is de maaltijd het hoogtepunt van de dag. Frank Kaptein, directeur en bestuurder van Intrakoop over de samenwerking: “De afgelopen jaren is gebleken dat de voordelen voor zorginstellingen groot zijn. Te denken valt aan het bieden van maatwerk. Zaken waar de bewoner of cliënt behoefte aan heeft, zoals serviceconcepten, inspiratie-sessies en ondersteuning door een culinair adviseur.” Zorgboodschap ontzorgt daarin de leden van Intrakoop. Zorgboodschap en Intrakoop werken al meer dan 5 jaar met elkaar samen. Weike Donkers van Zorgboodschap: “Bij de opstart was er geen concept zoals Zorgboodschap. Het decentraal afleveren was uniek. Vanuit deze kracht is de samenwerking met Intrakoop ontstaan.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Opsplitsen ZorgTotaal in Zorg & food en Zorg & ICT goede zet

Vakbeurzen - Eigenlijk is er maar relatief weinig ruchtbaarheid aan gegeven, maar van 8 tot en met 11 april worden voor de eerste keer de drie vakevents Zorg & food, Zorg & facility en Zorg ICT gezamenlijk gehouden als opvolger van de vroegere beurs ZorgTotaal. Dat wil niet zeggen dat belangstellenden de weg naar de Jaarbeurs in Utrecht niet wisten te vinden. In tegenstelling....

Lees bericht


Eerste Boon’s Dagmarkt in Limburg opent de deuren

Formulenieuws - Op woensdag 29 november opent de Boon’s Dagmarkt in Nieuwstadt. Het is de eerste Boon's Dagmarkt in Limburg. Deze voormalige Plusvestiging van de familie de Wit is de afgelopen weken vergroot en geheel volgens de laatste formule uitgangspunten ingericht.

Lees bericht


Flink, Zorgboodschap en Leef3 gaan senioren helpen in Amersfoort

Samenwerking – Boodschappenbezorgdienst Flink, Leef3.nu en Zorgboodschap gaan in Amersfoort een samenwerking aan. De drie bedrijven willen senioren in de regio Amersfoort voorzien van zorgmaaltijden, specifiek voor ouderen. Deze maaltijden zijn volledig afgestemd op de behoeftes van de doelgroep en worden per fiets bezorgd door Flink.

Lees bericht


Eetgemak Groep neemt Culinair Kommers over

Overname - Culinair Kommers is onderdeel geworden van de Eetgemak Groep. De overname betekent een versterking van de positie in Zeeland, maar betekent ook een kwaliteitsimpuls voor de gerechten van Eetgemak, door de ambachtelijke bereiding van de gerechten in de eigen slagerij van Culinair Kommers.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid