Isala en Huuskes sluiten tienjarige overeenkomst


Zorg - Isala heeft een tienjarige overeenkomst gesloten met Huuskes voor de complete dienstverlening op het gebied van patiëntenvoeding. Marcel Hofmeijer, business manager Innovatie en Operatie bij Huuskes: ‘Afgelopen jaar is al intensief samengewerkt op het gebied van eten en drinken. Op basis van deze ervaring is er een groot vertrouwen uitgesproken in elkaars capaciteit en de wil om te innoveren.’ Isala is blij met Huuskes als partner op het gebied van eten en drinken. Manager Facilitair bedrijf Jan-Willem Berends: ‘Huuskes heeft zich laten kennen als een betrouwbare en flexibele partner. In het aanbestedingstraject is daarnaast gebleken dat Huuskes ook verder ontwikkelingen kan en wil ondersteunen waarmee Isala op het gebied van patiëntenvoeding straks tot de besten van Nederland wil behoren. Daarbij staan kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel.’ Afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de optimalisatie en verbetering van de maaltijdvoorziening. Zo is bijvoorbeeld het tijdspad tot het bestellen van de maaltijden verkort. Patiënten kunnen tot één uur voor aanvang van het eetmoment hun bestelling doorgeven. Dit zorgt er voor dat patiënten echt kunnen eten waar zij op dat moment zin in hebben. Zorgmanager Sido Lublink van Isala: ‘De ruime keuze in gerechten en de korte tijd tussen bestellen en eten maakt dat de patiënt echt het gevoel heeft invloed te hebben op een belangrijk onderdeel van zijn ziekenhuisopname.’ Er is ook veel succes geboekt in de reductie van voedselverspilling. Bron: Huuskes Zorg - Isala heeft een tienjarige overeenkomst gesloten met Huuskes voor de complete dienstverlening op het gebied van patiëntenvoeding. Marcel Hofmeijer, business manager Innovatie en Operatie bij Huuskes: ‘Afgelopen jaar is al intensief samengewerkt op het gebied van eten en drinken. Op basis van deze ervaring is er een groot vertrouwen uitgesproken in elkaars capaciteit en de wil om te innoveren.’ Isala is blij met Huuskes als partner op het gebied van eten en drinken. Manager Facilitair bedrijf Jan-Willem Berends: ‘Huuskes heeft zich laten kennen als een betrouwbare en flexibele partner. In het aanbestedingstraject is daarnaast gebleken dat Huuskes ook verder ontwikkelingen kan en wil ondersteunen waarmee Isala op het gebied van patiëntenvoeding straks tot de besten van Nederland wil behoren. Daarbij staan kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel.’ Afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de optimalisatie en verbetering van de maaltijdvoorziening. Zo is bijvoorbeeld het tijdspad tot het bestellen van de maaltijden verkort. Patiënten kunnen tot één uur voor aanvang van het eetmoment hun bestelling doorgeven. Dit zorgt er voor dat patiënten echt kunnen eten waar zij op dat moment zin in hebben. Zorgmanager Sido Lublink van Isala: ‘De ruime keuze in gerechten en de korte tijd tussen bestellen en eten maakt dat de patiënt echt het gevoel heeft invloed te hebben op een belangrijk onderdeel van zijn ziekenhuisopname.’ Er is ook veel succes geboekt in de reductie van voedselverspilling. Bron: Huuskes

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart

Catering - Vanaf  maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht

Opsplitsen ZorgTotaal in Zorg & food en Zorg & ICT goede zet

Vakbeurzen - Eigenlijk is er maar relatief weinig ruchtbaarheid aan gegeven, maar van 8 tot en met 11 april worden voor de eerste keer de drie vakevents Zorg & food, Zorg & facility en Zorg ICT gezamenlijk gehouden als opvolger van de vroegere beurs ZorgTotaal. Dat wil niet zeggen dat belangstellenden de weg naar de Jaarbeurs in Utrecht niet wisten te vinden. In tegenstelling....

Lees bericht

Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht


Leo catering lanceert lifestyle visie met Mind&Health

Catering - Leo catering start met lifestyle visie, waarbij het streven naar een integraal gezonde levensstijl centraal staat. Leo catering is van mening dat het als cateraar meer kan bijdragen aan vitaliteit dan alleen met voeding en heeft daarvoor een partnership gesloten met Mind&Health.  

Lees bericht

FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid