IZICO verandert naam in Goodlife Foods

GoodLife Foods dat door een overname al onderdeel uitmaakte van de Izico Food Group

Fastservice - Vanaf 1 februari dit jaar verandert de naam van Izico Food Group in GoodLife Foods. De vele overname de afgelopen jaren maakte een nieuwe naam voor de snackproducent noodzakelijk.

Sinds 2013 zijn in totaliteit zeven productiebedrijven door Izico Food Group opgekocht. Het bedrijf is daardoor niet alleen sterk gegroeid, maar heeft door de overnames nu ook vrijwel alle disciplines op het gebied van snackproductie in eigen huis. Om dat gezamenlijk uit te dragen, is gekozen voor een nieuwe bedrijfsnaam. CEO Kamiel Steendijk: “Het begin van 2019 is een geschikt moment hiervoor. De naam GoodLife Foods speelt enerzijds in op ons bestaand productaanbod, maar geeft daarnaast ook aan dat wij meegaan in de veranderende vraag naar meer duurzame en vegetarische producten.”

Corporate identity

De naam GoodLife Foods is gerelateerd aan het reeds overgenomen bedrijf en eveneens vegetarische merk Goodlife in de UK. Andere bedrijven die onderdeel uitmaken van GoodLife Foods zijn onder andere Van Oers, Beckers en De Vries. Daarnaast wil het bedrijf met de naam uitdragen dat het een balans zoekt in het aanbieden van gefrituurde ‘guilty pleasures’, maar ook aandacht heeft voor meer verantwoorde producten zoals de vegetarische snacks.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek