Jan Zandbergen brengt Moving Mountains Sausage op de markt


Introductie – Bezoekers van de levensmiddelenbeurs Anuga in Keulen konden al kennismaken met de sausages van Moving Mountains. De plant-based worsten werden toen al onderscheiden in de Top 10 Anuga Taste Innovation Show. Daarna zijn de producten zelfs nog iets verbeterd. Vanaf begin 2020 komen ze nu beschikbaar voor foodservicepartijen en retailers in Europa. Moving Mountains creëert vleesvervangers die qua uiterlijk, smaak, geur en bite zo dicht mogelijk in de buurt van dierlijk vlees komen. Jan Zandbergen in Veenendaal treedt op als leverancier in Europa voor het Britse bedrijf. Na de eerdere introductie van de plantaardige burgers en hotdogs van Moving Mountains zijn nu de sausages gereed. Bratwurst De plant-gebaseerde sausage is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten waaronder oesterzwammen en bieten. Voor de smaak en aroma zijn peper en nootmuskaat toegevoegd. De plant-based worst ziet er uit als de bekende ‘bratwurst’ en ook het plantaardige velletje geeft een knakkend geluid wanneer iemand er in bijt, volgens de producent. Ook hebben de veganistische sausages een hoog proteïne gehalte (14 gram plantaardige eiwitten per 100 gram sausage), bevatten ze toegevoegde vitamine B12 en zijn ze vrij van cholesterol. De producten liggen vanaf de eerste maanden in 2020 in diverse Europese supermarkten. Bron: @FoodClicks Introductie – Bezoekers van de levensmiddelenbeurs Anuga in Keulen konden al kennismaken met de sausages van Moving Mountains. De plant-based worsten werden toen al onderscheiden in de Top 10 Anuga Taste Innovation Show. Daarna zijn de producten zelfs nog iets verbeterd. Vanaf begin 2020 komen ze nu beschikbaar voor foodservicepartijen en retailers in Europa. Moving Mountains creëert vleesvervangers die qua uiterlijk, smaak, geur en bite zo dicht mogelijk in de buurt van dierlijk vlees komen. Jan Zandbergen in Veenendaal treedt op als leverancier in Europa voor het Britse bedrijf. Na de eerdere introductie van de plantaardige burgers en hotdogs van Moving Mountains zijn nu de sausages gereed. Bratwurst De plant-gebaseerde sausage is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten waaronder oesterzwammen en bieten. Voor de smaak en aroma zijn peper en nootmuskaat toegevoegd. De plant-based worst ziet er uit als de bekende ‘bratwurst’ en ook het plantaardige velletje geeft een knakkend geluid wanneer iemand er in bijt, volgens de producent. Ook hebben de veganistische sausages een hoog proteïne gehalte (14 gram plantaardige eiwitten per 100 gram sausage), bevatten ze toegevoegde vitamine B12 en zijn ze vrij van cholesterol. De producten liggen vanaf de eerste maanden in 2020 in diverse Europese supermarkten. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

1788 Beef introduceert nieuwe Wagyu-lijn

Introductie - 1788 Beef, een merk van de Jan Zandbergen Groep, lanceert het nieuwe assortiment van Australisch graangevoerd Wagyu-rundvlees. Deze nieuwe productlijn kenmerkt zich door uitzonderlijke marmering, malsheid en smaak.

Lees bericht




Nieuw kennisinitiatief Anuga Horizon naast Anuga

Vakbeurzen – Aan de Anuga van dit jaar wordt voor het eerst toegevoegd de Anuga Horizon, een nieuw evenementformat, parallel gehouden aan de mondiale levensmiddelenbeurs Anuga. Thema van het nieuwe kennisevent is ‘Discovering New Frontiers: Anuga HORIZON - Cultivating Change in Food Innovation ‘.

Lees bericht


Anuga biedt internationaal overzicht food en beverage

Vakbeurzen - De aankomende editie van Anuga van 7 t/m 11 oktober 2023 in Keulen geeft niet alleen een overzicht van het wereldwijde aanbod op het gebied van eten en drinken, maar ook op tal van onderdelen zoals diepvries, biologische producten en hot en colddrinks. Als internationale levensmiddelenbeurs biedt het platform een totaaloverzicht op het gebied van eten en drinken.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid