Janka Dekker in board Foodservice Homies

Personalia - Foodservice Homies heeft een nieuw lid van de Board of Brothers: Janka Dekker van Marketing4Results. Zij bundelt samen met Pim Pelser, Remco Pot en Matty Geertsen de krachten om van het initiatief een nog groter succes te maken.

Dit bevestigt initiatiefnemer Mehmet Eser van Foodservice Homies. “We waren we met onze Board of Brothers van mening dat we meer marketeers wilden toevoegen aan onze familie. Ik ben dan ook trots op het feit dat Janka Dekker en Minouk Damen ons nu met hun netwerk en expertise vanuit Marketing4Results helpen. We hebben Janka daarom met veel enthousiasme nu ook toegevoegd aan onze Board of Brothers.”

Delen centraal

Foodservice Homies versterkt hiermee de basis van het initiatief. Tijdens de bijeenkomsten van zijn er korte inspiratie momenten, maar gaan de aanwezige Homies vooral veel met elkaar in gesprek. Eser: “Om te stimuleren dat we nog actiever met elkaar in gesprek gaan introduceren we in Juli ook keukentafelsessies. Daarnaast hebben we voor dit jaar nog twee extra activiteiten gepland staan. Het eerste event is op 18 augustus, hierbij is Rob Besseling gastspreker. Het leuke aan deze editie is dat we gelijk een barbecue houden op het dak van een mooie locatie in Amsterdam. De tweede editie is op 17 november waarvoor we nog op zoek zijn naar vijf fabrikanten die hun deuren willen openen voor een bedrijfsbezoek. In de middag zullen we weer centraal verzamelen voor de borrel, waarbij Rob van Herpen de gastspreker is.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek