Jonge onderneemster opent Vital4Skool in Leek


Catering – Slechts 23 jaar is Naomi Jansen, maar op vorige week opende zij haar eigen schoolkantine in Leek. Zij koos voor de scholengemeenschap rsg de Borgen om een gezonde schoolkantine op te zetten onder de franchiseformule Vital4Skool. Dat Naomi Jansen voor een eigen zaak in de horeca kiest, is op zich niet zo verrassend. De onderneemster deed na haar middelbare school al veel ervaring op in de branche. Zo werkte zij onder meer in Hotel Restaurant van der Valk en Alida’s Smulpaleis. Via deze laatste werkgever kwam  Jansen ook in contact met FHC Formulebeheer, de formuleorganisatie achter Vital4Skool. Rsg de Borgen blijkt een prettige school te zijn voor Jansen om haar ‘gezonde schoolkantine’ verder te ontwikkelen. “Ik voel me heel erg welkom door de leerlingen en de conciërges.“ De eerste week leidde in ieder geval tot positieve reacties. Ook over de keuken en het assortiment. Vooral de panini’s hete kip scoren goed. Formule Vital4Skool Vital4Skool is een formule in schoolcatering waar het  gezond eten en drinken centraal staat. De formule heeft inmiddels 40 locaties en is een franchiseformule van FHC Formulebeheer. Veel van de schoolkantines hebben de gouden schaal van het Voedingscentrum ontvangen. Dit is een schaal die aangeeft dat de kantine goed en gezonde catering biedt voor leerlingen. Bron: @FoodClicks Catering – Slechts 23 jaar is Naomi Jansen, maar op vorige week opende zij haar eigen schoolkantine in Leek. Zij koos voor de scholengemeenschap rsg de Borgen om een gezonde schoolkantine op te zetten onder de franchiseformule Vital4Skool. Dat Naomi Jansen voor een eigen zaak in de horeca kiest, is op zich niet zo verrassend. De onderneemster deed na haar middelbare school al veel ervaring op in de branche. Zo werkte zij onder meer in Hotel Restaurant van der Valk en Alida’s Smulpaleis. Via deze laatste werkgever kwam  Jansen ook in contact met FHC Formulebeheer, de formuleorganisatie achter Vital4Skool. Rsg de Borgen blijkt een prettige school te zijn voor Jansen om haar ‘gezonde schoolkantine’ verder te ontwikkelen. “Ik voel me heel erg welkom door de leerlingen en de conciërges.“ De eerste week leidde in ieder geval tot positieve reacties. Ook over de keuken en het assortiment. Vooral de panini’s hete kip scoren goed. Formule Vital4Skool Vital4Skool is een formule in schoolcatering waar het  gezond eten en drinken centraal staat. De formule heeft inmiddels 40 locaties en is een franchiseformule van FHC Formulebeheer. Veel van de schoolkantines hebben de gouden schaal van het Voedingscentrum ontvangen. Dit is een schaal die aangeeft dat de kantine goed en gezonde catering biedt voor leerlingen. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FHC Formulebeheer viert 30 jarig bestaan

Formulenieuws – Vandaag op de dag af, bestaat FHC Formulebeheer 30 jaar. Zaterdag 30 maart is dan ook de aftrap van het jubileumjaar van het formulehuis, bekend van de franchiseformules Foodmaster, VITAL en Family. Het komend jaar staan tal van activiteiten op het programma.

Lees bericht


FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht


Lidl verlaagt prijzen vezelrijke producten

Supermarkt - Lidl voert een structurele prijsverlaging door op haar vezelrijke producten. De discounter gaat bovendien in samenwerking met het Voedingscentrum werk maken van een gezonde leefstijl met de campagne ‘Zuinig op je lijf? Spaar voor GRATIS producten uit de Schijf van Vijf!’.

Lees bericht


Naar een gezonder voedselaanbod, ook out-of-home

Congres - Wat is nodig om het voedselaanbod voor consumptie buitenshuis te verbeteren en hoe kan de Nationale Aanpak Productverbetering (NAPV) daaraan bijdragen? Tijdens de inspiratiesessie ‘NAPV voor out-of-home en kant-en-klaar’ op 28 november, boog een dertigtal praktijkdeskundigen zich samen met experts van het RIVM en het Voedingscentrum over dit vraagstuk.

Lees bericht

60 miljoen boterhammen redden tijdens Verspillingsvrije Week

Actie – Wat zorgvuldiger omgaan met brood en broodproducten, kan in een week tijd 60 miljoen boterhammen besparen. Dat is ook de inzet van bakkers en supermarkten die meedoen aan de campagne van de stichting Samen Tegen Voedselverspilling om broodverspilling onder consumenten te voorkomen, tijdens de nationale Verspillingsvrije Week van 7 tot en met 13 september.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid