Jos de Regt locatiemanager De Restauratie op Eindhoven CS

Jos de Regt locatiemanager van De Restauratie op station Eindhoven CS

Benoeming – Bij ‘De Restauratie’ op station Eindhoven Centraal is Jos de Regt aangesteld als locatiemanager. De Regt (34) heeft eerder gewerkt bij ‘de Zwaan’ in Borkel en Schaft waar hij zich richtte op banqueting. Daarna werkte hij op detacheringsbasis op verschillende plekken in Eindhoven zoals Huize de Laak en Evoluon.

De Restauratie won afgelopen jaar een award voor het beste restaurant Design en zit op de eerste etage. In het café-brasserie, dat door Albron wordt geexploiteerd, kunnen gasten ontbijten, koffie drinken, lunchen, borrelen én dineren. Van oudsher is de locatie een centrale ontmoetingsplek in Eindhoven. “Natuurlijk zijn ook forensen welkom. Maar we moeten het niet primair van deze forensen hebben die even snel een kopje koffie willen kopen. Bij ons spreek je echt af,” aldus Jos de Regt.

Eindhoven is historisch gezien de bakermat van nijverheid en de maakindustrie. De Restauratie moet die tijd doen herleven. Niet met de pioniers van toen, maar met lokale ondernemers van vandaag. In plaats van een menukaart is daarom bijvoorbeeld gekozen voor een Courant waarin de verhalen achter de producten op de kaart worden verteld. De Regt: “In De Restauratie bieden we leveranciers uit Eindhoven en omgeving een podium. Zo drink je kwaliteitskoffie van De Cafeïne Dealers, een project van de GGzE, die lokale bedrijven verbindt vanuit een sociale achtergrond. Eet je een chocoladebol van banketbakkerij Renders of een worstenbroodje van bakkerij Houben. En voor de borrel hebben we bier van Stadsbrouwerij Eindhoven, met een plank met verschillende vlees- en kaassoorten uit Eindhoven en omgeving.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek