Jubilerende Paardekooper krijgt predicaat Koninklijk


Erkenning – Verpakkingsbedrijf Paardekooper bestaat 100 jaar. Als onderdeel van dit jubileum ontvangt het bedrijf ook het predicaat Koninklijk. De uitreiking daarvan vond zojuist plaats in de totaal vernieuwde Paardekooper Store in Rotterdam. Het predicaat werd uitgereikt door Jaap Smit, Commissaris van de Koning Zuid Holland en Bert Wijbenga, locoburgemeester van Rotterdam. De feestelijke erkenning van het verpakkingsbedrijf was gelijk tijdig met de officiele opening van de nieuwe showroom. Lyanne Paardekooper, vierde generatie in het bedrijf: “We zijn superblij met deze bekroning op 100 jaar ondernemen. Hiervoor bedanken we natuurlijk al onze 700 medewerkers en oud-medewerkers. De titel Koninklijk zullen we met trots dragen.” Naamswijziging Op de achtergrond van alle feestelijkheden speelt bij Paardekooper ook een strategische wijziging in de bedrijfsstructuur. Paardekooper maakt namelijk onderdeel uit van de Pacombi Group, maar die naam gaat veranderen in Paardekooper Group. Paardekooper: “We hebben onze organisatie de afgelopen jaren klaar gemaakt voor de toekomst. We gaan de krachten van de verschillende bedrijven binnen onze groep bundelen om onze positie verder te versterken.” Op termijn betekent dit dat de bedrijven Van der Windt Verpakking, Pacombi Horti en Depa voortaan verder gaan onder de naam Koninklijke Paardekooper. The LCA Centre en Broekhof veranderen niet en blijven zelfstandige entiteiten binnen de Paardekooper Group. Bron: @FoodClicks Erkenning – Verpakkingsbedrijf Paardekooper bestaat 100 jaar. Als onderdeel van dit jubileum ontvangt het bedrijf ook het predicaat Koninklijk. De uitreiking daarvan vond zojuist plaats in de totaal vernieuwde Paardekooper Store in Rotterdam. Het predicaat werd uitgereikt door Jaap Smit, Commissaris van de Koning Zuid Holland en Bert Wijbenga, locoburgemeester van Rotterdam. De feestelijke erkenning van het verpakkingsbedrijf was gelijk tijdig met de officiele opening van de nieuwe showroom. Lyanne Paardekooper, vierde generatie in het bedrijf: “We zijn superblij met deze bekroning op 100 jaar ondernemen. Hiervoor bedanken we natuurlijk al onze 700 medewerkers en oud-medewerkers. De titel Koninklijk zullen we met trots dragen.” Naamswijziging Op de achtergrond van alle feestelijkheden speelt bij Paardekooper ook een strategische wijziging in de bedrijfsstructuur. Paardekooper maakt namelijk onderdeel uit van de Pacombi Group, maar die naam gaat veranderen in Paardekooper Group. Paardekooper: “We hebben onze organisatie de afgelopen jaren klaar gemaakt voor de toekomst. We gaan de krachten van de verschillende bedrijven binnen onze groep bundelen om onze positie verder te versterken.” Op termijn betekent dit dat de bedrijven Van der Windt Verpakking, Pacombi Horti en Depa voortaan verder gaan onder de naam Koninklijke Paardekooper. The LCA Centre en Broekhof veranderen niet en blijven zelfstandige entiteiten binnen de Paardekooper Group. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Terug naar de ‘flavor’ op Food Inspiration Days Outdoor

Foodevent - Proeven, ruiken, koken, vergelijken, het kan allemaal op het eerste Food Inspiration Days Outdoor-event in Ede. Het vroegere eendaagse Unplugged heeft plaats gemaakt voor een tweedaags buitenspektakel op het terrein van kaasboerderij Remeker waar op zoek wordt gegaan naar de kern van elk product, of dat nu de kwaliteit, de boer, de teler of de smaak van het...

Lees bericht


QSTA het nieuwe platform voor de vergeten boodschap

Platform - Op Gastvrij Rotterdam beleefde platform QSTA de feitelijke kick-off. Een landelijk platform dat producten rechtstreeks levert van fabrikant naar locatie. Al een half jaar is er proefgedraaid, vooral om de processen te finetunen en alle producten in te laden in het systeem. Nu is QSTA klaar om verder uit te rollen.

Lees bericht

Slimme, herbruikbaar beker-systeem voor ‘on the go’

Introductie – Paardekooper en tech start-up PackBack introduceren een slim, technologisch herbruikbaar beker-systeem voor ‘on the go’. In combinatie met de 100% recyclebare Zero Waste Cup helpt dit systeem de horeca een flinke stap te zetten naar circulair opereren. Gestart is er met het systeem in Rotterdam, per 1 juli.

Lees bericht

Nieuwe bezorgverpakking houdt frites langer warm en knapperig

Introductie – Verpakkingsspecialist Paardekooper introduceert een nieuwe bezorgverpakking, gemaakt van golfpapier. De revolutionaire materiaalsamenstelling en vorm zorgen voor de ideale combinatie van ventileren, absorberen en isoleren. Frites en snacks blijven hierdoor langer warm en knapperig dan in traditionele bezorgverpakkingen, laat het verpakkingsbedrijf weten.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid