Jumbo en Benders bundelen krachten in doorontwikkeling beej Benders te Blerick

Ondernemer Geert Benders, die de overstap maakt van supermarktketen Plus naar Jumbo, wordt verantwoordelijk voor de exploitatie van de nieuwe winkel

Convenience - Supermarktondernemer Geert Benders en Jumbo hebben ideeën een heel nieuw winkelconcept in het winkelcentrum van Blerick (L) te ontwikkelen.

Beide partijen introduceerden al eerder afzonderlijk van elkaar nieuwe winkelformules waarin elementen van een reguliere supermarkt, versmarkt en horeca worden gecombineerd. beej Benders en Jumbo willen nu door hun kennis en ervaring te bundelen met een nieuwe winkel nog beter inspelen op veranderende klantbehoeften. De winkel wordt een combinatie van een supermarkt met een gevarieerd assortiment van lekkere, gezonde en betaalbare producten en een gemakswinkel waar klanten een brede keuze hebben uit versproducten en versbereide maaltijden die ter plekke geconsumeerd kunnen worden of meegenomen kunnen worden naar huis.

Verantwoordelijk
Ondernemer Geert Benders, die de overstap maakt van supermarktketen Plus naar Jumbo, wordt verantwoordelijk voor de exploitatie van de nieuwe winkel. De twee Plus winkels van Geert Benders in Venlo en Blerick zullen medio 2019 worden omgebouwd naar Jumbo. beej Benders is een onderscheidend winkelconcept waarin ambacht, horeca en de markt elkaar vinden en versproducten centraal staan. beej Benders in Venlo blijft onder die naam opereren en wordt verder geoptimaliseerd in samenwerking met Jumbo/La Place.

Auteur: Paul Peter Blonk