Jumbo opent zesde Foodmarkt in Tilburg


Formulenieuws - Vandaag opende de zesde Jumbo Foodmarkt in Tilburg. Met 3000 vierkante meter is het tevens de grootste supermarkt in de regio. Chef-koks en versspecialisten bereiden ter plekke verse La Place gerechten uit eigen keuken, zoals handgemaakte sushi rolls, vers gebakken fish ’n chips, geroosterde oerhammetjes en salades. De Jumbo Foodmarkt kent grote gelijkenis met de vestiging in de recent geopende vestiging in Leidsche Rijn in Utrecht. Ook daar waren de horecaconcepten van La Place volledig geïntegreerd binnen de Jumbo-formule. In Tilburg ontbreekt alleen de Mexicaanse keuken, maar die was dan ook als test in Utrecht neergezet. Voor het overige wordt binnen de Foodmarkt-formule vooral doorgeborduurd op de ingeslagen weg naar nog meer versbeleving en een nog betere aansluiting op de wensen van de klant. Zo kent Tilburg een ruime wijnafdeling volgens de laatste inzichten, een nog ruimere bakkerij met nieuwe en extra broodsoorten, meer lokale producten. Daarnaast zijn binnen diverse categorieën - al dan niet in samenwerking met toeleveranciers - nieuwe 'speelse elementen' toegevoegd. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Vandaag opende de zesde Jumbo Foodmarkt in Tilburg. Met 3000 vierkante meter is het tevens de grootste supermarkt in de regio. Chef-koks en versspecialisten bereiden ter plekke verse La Place gerechten uit eigen keuken, zoals handgemaakte sushi rolls, vers gebakken fish ’n chips, geroosterde oerhammetjes en salades. De Jumbo Foodmarkt kent grote gelijkenis met de vestiging in de recent geopende vestiging in Leidsche Rijn in Utrecht. Ook daar waren de horecaconcepten van La Place volledig geïntegreerd binnen de Jumbo-formule. In Tilburg ontbreekt alleen de Mexicaanse keuken, maar die was dan ook als test in Utrecht neergezet. Voor het overige wordt binnen de Foodmarkt-formule vooral doorgeborduurd op de ingeslagen weg naar nog meer versbeleving en een nog betere aansluiting op de wensen van de klant. Zo kent Tilburg een ruime wijnafdeling volgens de laatste inzichten, een nog ruimere bakkerij met nieuwe en extra broodsoorten, meer lokale producten. Daarnaast zijn binnen diverse categorieën - al dan niet in samenwerking met toeleveranciers - nieuwe 'speelse elementen' toegevoegd. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht


Omzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen

Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.

Lees bericht





HEMA opent twee locaties met vernieuwde foodconcepten

Formulenieuws – Naast de nieuwe HEMA-locaties met de vernieuwde HEMA-foodcourt en de vernieuwende La Place-vestigingen in Hilversum en Alkmaar, opende de winkelketen onlangs ook een tweetal locaties met daarin het eigen foodcourt en een nieuwe opzet van het restaurant. Dat gaat om de locaties Voorburg en Assen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid