Jumbo-supermarkten komen met eigen bloem

De eerste Jumbo bloem wordt geplukt door Frits van Eerd, CEO van Jumbo en Willem Batist, voorzitter van Colours of Nature

Supermarkt – Jumbo-topman Frits van Eerd heeft vandaag de eerste Jumbo-bloem officieel gedoopt. De geelzwarte germini is in samenwerking met de formule ontwikkeld.

De eerste Jumbo bloem werd vandaag geplukt en door Sarah Dikker, Hollands Beste Bloemstyliste, bij de kweker van de Jumbo-bloem. De bloem zelf is ontwikkeld door Colours of Nature in Lier, een Nederlandse coöperatie van minigerbera-kwekers. De Jumbo bloem heeft precies de kleuren van de Jumbo-supermarkten.

Frits van Eerd bij de doop van de Jumbo-bloem, die vanaf 10 september verkrijgbaar is in de Jumbo-supermarkten: ‘Met bloemen en planten kun je onderscheidend zijn van andere supermarkten. Het is de eerste indruk die de klant bij binnenkomst van een winkel krijgt en de laatste indruk waarmee hij of zij weer naar buiten gaat. Daarom zijn we twee jaar geleden de zoektocht naar onze eigen Jumbo bloem begonnen.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek