Jury Gouden Bestek nomineert vijf opdrachtgevers

De jury van het Gouden Bestek

Verkiezing - De jury van het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering heeft vijf opdrachtgevers genomineerd. De finale van de wedstrijd vindt plaats op donderdag 24 januari 2019 op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer te Utrecht.

De genomineerden voor de tweede editie van het Gouden Bestek zijn: Dennis Cruyen, TU Delft; Rob Heijink/ Denise Rouw, het Rijk; Bauke Schaafsma, Provincie Overijssel; Albert Zuurveld, Koppert Cress en Inge Jeuring, ABN AMRO/ Amsta. De genomineerden zijn afkomstig uit kringen van onderwijs, overheid, bankwereld (zorg) en het overige bedrijfsleven.

De jury stelde vast dat opdrachtgevers tegenwoordig meer openingen en kansen bieden aan cateraars om zich te onderscheiden met concepten die iets toevoegen. Daarnaast waarschuwde de jury ook dat cateraars zich soms snel terugtrekken uit aanbestedingen terwijl er toch meer ruimte is voor creatieve inbreng. “De sector laat hier kansen liggen.”

Jury

De jury bestaat, net als de vorige editie van het Gouden Bestek, uit Ruud Baljé, voorzitter VOCC (Verenigde Ondernemende Contract Cateraars); Jaap de Graaf, Allesovercatering.nl; Natalie Hofman, voorzitter FMN, bestuurslid Code Verantwoordelijk Marktgedrag; Michiel van Noort, Foodservice & Hospitality expert en eigenaar van First Mate Interim & Projectmanagement; Hans Rijnierse, voorzitter Veneca (Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties); Gerrit Vink, voorzitter Codekamer Contractcatering van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag/ commissaris bij Appèl en Roy Wesenhagen, voorzitter Gouden Bordjes en eigenaar D'article Enterprise.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek