Just Eat en Takeaway bereiken akkoord


Overname - Just Eat en Takeaway.com hebben vandaag bekend gemaakt een principeakkoord te hebben getekend voor een verder samengaan. Van het weekend werd al bekend dat beide partijen met elkaar in gesprek waren. De raad van commissarissen van Takeaway.com heeft nu in principe de belangrijkste voorwaarden van de mogelijke combinatie goedgekeurd. Het wachten is nog op een definitief besluit. Die nieuwe combinatie wordt na de fusie de grootste maaltijdenbezorger ter wereld. Just Eat heeft een belang van 52% in de nieuwe combinatie. Het hoofdkantoor van Takeaway, in Nederland vooral bekend als Thuisbezorgd.nl, zal in Amsterdam blijven. De notering van Takeaway aan de Amsterdamse beurs gaat wel verdwijnen als de fusie doorgaat. Deze notering gaat naar de Britse beurs. Bron: @FoodClicks Overname - Just Eat en Takeaway.com hebben vandaag bekend gemaakt een principeakkoord te hebben getekend voor een verder samengaan. Van het weekend werd al bekend dat beide partijen met elkaar in gesprek waren. De raad van commissarissen van Takeaway.com heeft nu in principe de belangrijkste voorwaarden van de mogelijke combinatie goedgekeurd. Het wachten is nog op een definitief besluit. Die nieuwe combinatie wordt na de fusie de grootste maaltijdenbezorger ter wereld. Just Eat heeft een belang van 52% in de nieuwe combinatie. Het hoofdkantoor van Takeaway, in Nederland vooral bekend als Thuisbezorgd.nl, zal in Amsterdam blijven. De notering van Takeaway aan de Amsterdamse beurs gaat wel verdwijnen als de fusie doorgaat. Deze notering gaat naar de Britse beurs. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Thuisbezorgd reikt awards uit aan beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Thuisbezorgd.nl reikt jaarlijks de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Het was de tiende keer dat de awards werden uitgereikt.

Lees bericht


Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Lees bericht





Thuisbezorgd komt met afbreekbare verpakking met zeewier

Bezorgdienst – Bezorgplatform Thuisbezorgd.nl gaat de biologisch afbreekbare verpakkingen van Notpla exclusief voor de Nederlandse restaurants aanbieden. De afhaal- en bezorgverpakkingen bestaan uit karton dat gecoat is met zeewier. De dozen zijn biologisch afbreekbaar binnen vier weken en daarmee een goed alternatief voor single-use plastics.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid