Kaldi Apeldoorn en Kaldi Mobiel Utrecht ‘Franchisenemer van het jaar 2016’

Gert-Jan en Daphne Schilder van Kaldi Apeldoorn

Convenience - Kaldi Apeldoorn en Kaldi Mobiel Utrecht zijn op de nieuwjaarsbijeenkomst van de koffieformule uitgeroepen tot ‘Franchisenemer van het jaar 2016’.

Gert-Jan en Daphne Schilder van Kaldi Apeldoorn waren blij om de titel Franchisenemer van het jaar 2016, in de categorie winkels in 2017 te mogen dragen. “Ze zetten zich vol overgave in voor het ondernemerschap en doen er alles aan om de consument met een glimlach de winkel te zien verlaten”, aldus Hans Tietema, directeur Kaldi koffie & thee. Conrad Blankestijn van Kaldi Mobiel Utrecht won de titel van Franchisenemer van het jaar 2016 in de categorie mobiel. “Conrad is met zijn Piaggio een visitekaartje voor Kaldi. Hij werkt correct, is gepassioneerd in zijn werk en draait zijn hand niet om voor het perfecte kopje koffie op evenementen, beurzen, bruiloften en festivals”, aldus Blankestijn.
Kaldi koffie & thee is een franchiseformule van koffiespeciaalzaken waarbij de winkelformule wordt aangevuld met een proeflokaal. Voor tijdens evenementen is er Kaldi Mobiel.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Paul Peter Blonk