Kiprestaurant Alan & Pim’s opent tweede vestiging

Expansie - Alan & Pim’s opent binnenkort een tweede zaak in Scheveningen. Het kiprestaurant is nu een jaar, volgens eigen zeggen succesvol, actief in Rotterdam en om dat te vieren trakteert het restaurant aan de Posthoornstraat in Rotterdam een groep van twintig ouderen op een uitgebreide lunch. Alan & Pim’s organiseert de lunch in samenwerking met de zorgaanbieder Aafje.

“Voor onze gasten organiseren we al veel, dus kozen we voor een goed doel. Eenzame ouderen leek ons een groep die wij bij uitstek in de watten kunnen leggen. Op televisie zie je hoe belangrijk dit soort uitjes zijn voor eenzame ouderen, daarom hebben we contact opgenomen met Aafje en aangeboden een uitgebreide lunch te verzorgen. Het is de bedoeling om een dergelijke actie elk jaar te organiseren op onze verjaardag, voor verschillende groepen.” Naast Aafje is kippenleverancier Veldhoven bij de actie betrokken, die de kippen van Tante Door voor de lunch zal leveren. De twintig senioren die op 8 augustus aanschuiven voor kip en andere lekkernijen, zijn geselecteerd door zorgaanbieder Aafje. Rachel Tjon a Loi, coördinator Aafje Gezellig op stap intramuraal, weet als geen ander wat het belang is van dergelijke uitjes voor eenzame ouderen. “Ouderen bloeien enorm op van zo’n uitje. Binnen deze kwetsbare doelgroep ligt eenzaamheid en sociaal isolement op de loer. Door dit mooie initiatief van Alan & Pim’s kunnen we de ouderen een mooie dag bezorgen. De extra aandacht tijdens deze lunch zal hen enorm goed doen. Kip vinden ze heerlijk, maar alleen al het feit dat ze hun huis uit komen is een feest op zich.”

Kippetjes
Alweer een jaar lang serveert restaurant Alan & Pim’s gegrilde kippen. De vrienden Alan & Pim hebben inmiddels al heel wat kippetjes geserveerd in het Rotterdamse restaurant, dat volgens eigen zeggen een succes is. Daarom openen de horecaondernemers zeer binnenkort ook een vestiging in Scheveningen.


Bron: @FoodClicks
 

Auteur: Martijn Louws