‘Kleinste maar mooiste’ Deli by Shell opent in Bussum

Deli by Shell in Bussum

Petrol - Oliemaatschappij Shell heeft vrijdag in Bussum de eerste Deli by Shell van Noord-Holland geopend. De nieuwe Deli by Shell, in tankstation De Gooise Boer aan de Huizerweg in Bussum, is de vierde van Nederland en biedt automobilisten hele broden die ter plekke worden gebakken, verse broodjes, burgers, calzones, smoothies en Starbucks koffie.

Met een shop van 100 vierkante meter is de allereerste Gooise Deli by Shell de kleinste van de drie Deli’s die Shell eerder deze week opende in Oisterwijk, Rijswijk en Rotterdam. “De kleinste, maar zeker de mooiste”, aldus bedrijfsleider Willem Besseling van Shell De Gooise Boer. “We hebben vier weken verbouwd en niets is bij het oude gebleven. De shop is fors vergroot en we bieden nu alles wat de moderne consument onderweg zoekt: koffie van verse bonen, frisdranken, zoetwaren maar vooral vers gebakken broodjes, sandwiches, croissants en snacks. Let op: we bakken hier brood niet áf, nee hele broden en broodjes worden hier door onze medewerkers ter plekke van deeg gebakken. Verser kan niet”, aldus Besseling. De eet- en drinkwaren in Deli by Shell zijn zowel voor consumptie onderweg als thuis en voor elk moment van de dag.

Luxe

Doordat de Bussumse Deli by Shell kleiner is dan de eerder geopende vestiging in Oisterwijk, ontbreekt hier de Jamin zelfschep snoephoek. Wel is er de Starbucks koffiecorner en worden twee zijden van de shop over de volle breedte ingenomen door een gekoelde frisdrankpresentatie en zoetwarenwaterval. Twee kleine eilanden in de shop bieden frisdranken, zoetwaren en koeken voor consumptie onderweg. De Deli by Shell in Bussum straalt vooral luxe uit: de zoetwarenwaterval is van robuust hout, de schappen zijn modern en de sfeervolle verlichting past zich automatisch aan aan het moment van de dag. Deli by Shell is een test waarvoor de marktleider in Nederland samenwerkt met diverse partners, waaronder Bakerstreet en Starbucks. Shell wil met het shopconcept aanvullende inzichten in de wensen van de consument verkrijgen om hier vervolgens de service en het aanbod van Shell-stations op aan te kunnen passen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek