Koffie eerste La Place-product verkrijgbaar bij Jumbo


Supermarkt - Liefhebbers van La Place koffie kunnen voortaan terecht bij de Jumbo-supermarkten. De koffiebonen van La Place - die enige tijd niet verkrijgbaar waren - liggen vanaf maandag als eerste La Place-product in de schappen. Later dit jaar worden nog meer La Place producten aan het Jumbo assortiment toegevoegd. De koffiebonen zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten: Originale, Italian Espresso en Italian Cappuccino. De Originale en Italian Espresso zijn bij alle winkels verkrijgbaar. De Cappuccino variant is bij een groot deel van de Jumbo winkels te vinden. Klanten kunnen de koffiebonen ook online bestellen. Jumbo maakte direct na de overname van La Place al melding dat het producten van La Place wilde opnemen in het assortiment van de supermarkten. Koffie is nu het eerste product dat op de schappen verschijnt. Bron: @FoodClicks Supermarkt - Liefhebbers van La Place koffie kunnen voortaan terecht bij de Jumbo-supermarkten. De koffiebonen van La Place - die enige tijd niet verkrijgbaar waren - liggen vanaf maandag als eerste La Place-product in de schappen. Later dit jaar worden nog meer La Place producten aan het Jumbo assortiment toegevoegd. De koffiebonen zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten: Originale, Italian Espresso en Italian Cappuccino. De Originale en Italian Espresso zijn bij alle winkels verkrijgbaar. De Cappuccino variant is bij een groot deel van de Jumbo winkels te vinden. Klanten kunnen de koffiebonen ook online bestellen. Jumbo maakte direct na de overname van La Place al melding dat het producten van La Place wilde opnemen in het assortiment van de supermarkten. Koffie is nu het eerste product dat op de schappen verschijnt. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht


Al 45 Jumbo-locaties gestopt met tabaksverkoop

Supermarkt -  Jumbo bouwt de tabaksverkoop bij de servicebalies in de supermarkten langzaam verder af. Inmiddels zijn er zo’n 45 servicepunten zonder tabak, waarvan zo’n 25 verkooppunten bij franchisers. Supermarkten mogen nog tot 1 juli dit jaar tabak verkopen. Daarna moeten alle vestigingen vanwege een wettelijk verbod zijn gestopt.

Lees bericht

Jumbo wil met impactfonds vaart maken met verduurzaming

Duurzamheid - Jumbo heeft ambitieuze klimaatdoelstellingen. De supermarktketen wil de eigen CO2-uitstoot – de zogenaamde scope 1 en 2 – in 2030 met 85% hebben gereduceerd (ten opzichte van 2022). Ook wil Jumbo de CO2-uitstoot in de productketens (scope 3) met 50% terugbrengen. Om versnelling in verduurzaming te realiseren heeft Jumbo zelfs een Impactfonds opgezet.

Lees bericht

Sodexo zet koffiekopjes in gemaakt van koffieafval

Catering – Coffee Based en Sodexo introduceren een innovatieve herbruikbare koffiebeker gemaakt uit koffieafval. De circulaire koffiebeker is gemaakt met Nederlandse koffievliesjes, die vrijkomen bij het branden van koffiebonen én volledig gemaakt van plantaardige materialen.

Lees bericht


Omzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen

Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid