Komst La Place restaurants in vestigingen Saks Off 5th nog onduidelijk


Formulenieuws - Het is nog onduidelijk of de samenwerking die er is tussen het Canadese warenhuis Hudson’s Bay en restaurantketen La Place ook geldt voor de vijf geplande vestigingen in Nederland van Saks Off 5th, het zusje van Hudson’s Bay. Over de komst van horeca in de vestigingen van Saks Off 5th bestaat nog geen duidelijkheid. Een woordvoerster van het warenhuis laat weten dat de komst van horeca 'vooralsnog niet is voorzien in de vestigingen van Saks Off 5th in Rotterdam en Amsterdam'. Saks Off 5th opent in de herfst de eerste vestiging in Rotterdam, later volgt Amsterdam. Saks Off 5th biedt nieuwe trendlabels en premium designer brands tegen gereduceerde 'off-prijzen'. Door de ultrasnelle doorlooptijd - het assortiment in de winkels wisselt om de negen weken - zorgt de winkelformule voortdurend voor een verrassend nieuw aanbod. Samenwerking Het Canadese warenhuis Hudson's Bay en La Place maakten maandag bekend dat zij gaan samenwerken. In acht van de negen tot nog toe geplande warenhuisvestigingen komt een restaurant van La Place. Alleen voor de Amsterdamse vestiging van Hudson's Bay wordt een uitzondering gemaakt, daar komt chef kok Ron Blaauw met een eigen lunch en fine diningconcept, genaamd Nacarat. Bron: @FoodClicks Formulenieuws - Het is nog onduidelijk of de samenwerking die er is tussen het Canadese warenhuis Hudson’s Bay en restaurantketen La Place ook geldt voor de vijf geplande vestigingen in Nederland van Saks Off 5th, het zusje van Hudson’s Bay. Over de komst van horeca in de vestigingen van Saks Off 5th bestaat nog geen duidelijkheid. Een woordvoerster van het warenhuis laat weten dat de komst van horeca 'vooralsnog niet is voorzien in de vestigingen van Saks Off 5th in Rotterdam en Amsterdam'. Saks Off 5th opent in de herfst de eerste vestiging in Rotterdam, later volgt Amsterdam. Saks Off 5th biedt nieuwe trendlabels en premium designer brands tegen gereduceerde 'off-prijzen'. Door de ultrasnelle doorlooptijd - het assortiment in de winkels wisselt om de negen weken - zorgt de winkelformule voortdurend voor een verrassend nieuw aanbod. Samenwerking Het Canadese warenhuis Hudson's Bay en La Place maakten maandag bekend dat zij gaan samenwerken. In acht van de negen tot nog toe geplande warenhuisvestigingen komt een restaurant van La Place. Alleen voor de Amsterdamse vestiging van Hudson's Bay wordt een uitzondering gemaakt, daar komt chef kok Ron Blaauw met een eigen lunch en fine diningconcept, genaamd Nacarat. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht


Omzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen

Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.

Lees bericht





HEMA opent twee locaties met vernieuwde foodconcepten

Formulenieuws – Naast de nieuwe HEMA-locaties met de vernieuwde HEMA-foodcourt en de vernieuwende La Place-vestigingen in Hilversum en Alkmaar, opende de winkelketen onlangs ook een tweetal locaties met daarin het eigen foodcourt en een nieuwe opzet van het restaurant. Dat gaat om de locaties Voorburg en Assen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid