Koningin Máxima viert 300 jaar brouwerij Bavaria


Bierbrouwer – Koningin Máxima was gisteren aanwezig bij de officiële opening van het 300-jarig bestaan van Swinkels Family Brewers. Zij bezocht niet alleen de brouwerij, maar sprak ook met verschillende medewerkers en maakte kennis met de 6e, de 7e en 8e generatie van de familie Swinkels. Tevens werd er in haar bijzijn een 300-liter vat aangeslagen en geproost met alle aanwezigen. Directievoorzitter Jan-Renier Swinkels: “We zijn zeer vereerd dat we Koningin Máxima hebben mogen ontvangen ter ere van ons 300-jarig bestaan. Het is een erg mooi en belangrijk moment in de historie van ons familiebedrijf en iedereen die bij onze familie hoort. We hebben het behalen van dit bijzondere jubileum mede te danken aan onze mensen. Daarom vieren we onze verjaardag groots met onze medewerkers en hun partners, onze relaties én koninklijk bezoek.” Royal De viering van het 300-jarig bestaan van brouwerij Bavaria begon op 27 maart 2019 met de overhandiging van het predicaat Koninklijk aan Swinkels Family Brewers door de commissaris van de Koning van de provincie Noord-Brabant Wim van de Donk. Het bedrijf heet nu Royal Swinkels Family Brewers. Bron: @FoodClicks Bierbrouwer – Koningin Máxima was gisteren aanwezig bij de officiële opening van het 300-jarig bestaan van Swinkels Family Brewers. Zij bezocht niet alleen de brouwerij, maar sprak ook met verschillende medewerkers en maakte kennis met de 6e, de 7e en 8e generatie van de familie Swinkels. Tevens werd er in haar bijzijn een 300-liter vat aangeslagen en geproost met alle aanwezigen. Directievoorzitter Jan-Renier Swinkels: “We zijn zeer vereerd dat we Koningin Máxima hebben mogen ontvangen ter ere van ons 300-jarig bestaan. Het is een erg mooi en belangrijk moment in de historie van ons familiebedrijf en iedereen die bij onze familie hoort. We hebben het behalen van dit bijzondere jubileum mede te danken aan onze mensen. Daarom vieren we onze verjaardag groots met onze medewerkers en hun partners, onze relaties én koninklijk bezoek.” Royal De viering van het 300-jarig bestaan van brouwerij Bavaria begon op 27 maart 2019 met de overhandiging van het predicaat Koninklijk aan Swinkels Family Brewers door de commissaris van de Koning van de provincie Noord-Brabant Wim van de Donk. Het bedrijf heet nu Royal Swinkels Family Brewers. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Royal Swinkels Family Brewers wordt Royal Swinkels

Brouwerij - Royal Swinkels Family Brewers gaat verder als Royal Swinkels. Royal Swinkels vertegenwoordigt een onafhankelijke familie van mouters én brouwers die zich inzet om gezamenlijk succes te behalen en slimmer en duurzamer te ondernemen. Deze ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat de bestaande naam niet langer alle bedrijfsactiviteiten dekt.

Lees bericht


Ramzy Group gaat samenwerken met Royal Swinkels

Samenwerking - De Ramzy Group en Royal Swinkels Family Brewers gaan samenwerken. De bierbrouwer uit Brabant versterkt hiermee haar positie in de hoofdstad. De Ramzy Group exploiteert in Amsterdam 35 bars, restaurants en hotels en is daarmee een gevestigde speler binnen de Amsterdamse hospitalitysector. Deze samenwerking legt tevens de basis voor verdere Amsterdamse groei van de Ramzy Group.

Lees bericht


Swinkels ontvangt ‘duurzaamste brouwerij award’

Award - Bij de World Beer Awards heeft Swinkels Family Brewers de titel ‘Sustainable brewery of the year’ gewonnen. In de Icons of Beer-competitie, een internationale organisatie die ook jaarlijks de beste bieren waardeert, worden brouwerijen geprezen die hun stempel op de bierindustrie drukken. De jury beoordeelt hierbij brouwerijen op hun innovativiteit en inzet op het gebied van duurzaamheid.

Lees bericht


The Bar by Bavaria open op Eindhoven Airport

Luchthaven – Op Eindhoven Airport is na een verbouwing The Bar by Bavaria geopend. De verbouwing en uitbreiding van dit horecaconcept is gebeurd in samenwerking met Vermaat, Eindhoven Airport NV, PSV en Royal Swinkels Family Brewers.

Lees bericht

Nieuw platform voor hospitalitybranche Daily Trade Fair Venlo

Inspiratieplatform - Op 24 september 2023 opent Daily Trade Fair Venlo, een nieuw beursconcept waar professionals in de hospitality- en interieurbranche zich jaarrond kunnen laten inspireren en inkopen kunnen doen. Op 15.000 m2 pakken leveranciers uit met een eigen showroom rondom een showkeuken die ook als restaurant en eventruimte kan worden ingezet. Daarnaast zijn diverse ruimtes beschikbaar voor internationale evenementen, beurzen en congressen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid