Kwalitaria genomineerd voor NFV Franchise Trofee

Foto: Kwalitaria Lekkkerrr

VerkiezingCafetariaketen Kwalitaria is genomineerd voor NFV Franchise Trofee 2015. De prijs is de enige vakprijs die de franchisewereld kent. De trofee geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid.

Dit jaar zijn er drie formules genomineerd in de sectoren Zorg, Horeca en Dienstverlening. Naast Kwalitaria als moderne fastservice formule die met name genomineerd is voor de begeleiding en ondersteuning van franchisenemers met een professionele formule is dat de Thomashuizen, een formule van kleinschalige (woon)initiatieven in de zorg, gericht op mensen met een verstandelijke beperking en de franchiseketen Bailine dat vrouwen op persoonlijke wijze begeleidt naar een fitter, bewuster en een gezonde levensstijl met meer zelfvertrouwen.

De nominaties vinden plaats door de leden van de Nederlandse Franchise Vereniging. Uit de nominaties volgen 10 organisaties met de meeste stemmen. Deze organisaties worden getoetst op basis van vooraf gestelde kwantitatieve en kwalitatieve parameters (o.a. erkend lidmaatschap, 5-jaarlijkse hertoetsing van het contract, aantal franchisevestigingen).

Een vakjury beoordeelt de genomineerden op een aantal punten waaronder hun verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen en de gerealiseerde groei. De winnaar van de NFV Franchise Trofee 2014 was Jumbo Supermarkten.

De winnaar 2015 wordt bekendgemaakt tijdens de NFV Jaardag op 28 mei.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek