Kwalitaria opent vestiging in De Bilt


Formulenieuws –Cafetariaketen Kwalitaria opent een locatie in De Bilt. Het is een échte familiezaak met vader Edwin, zoon Mike en dochter Denise. Edwin runt zijn hele leven al cafetaria’s en Mike en Denise zijn er vanzelfsprekend ingerold. Wat kunnen buurtbewoners verwachten van Kwalitaria De Bilt? Volgens Edwin wordt het een plek voor iedereen: “Of je nu 8 of 88 bent, alleen of met een gezin; iedereen is welkom. We hopen dat we van toegevoegde waarde worden in het dorp, waar iedereen met een glimlach binnenstapt en met een glimlach vertrekt. Daar werken we elke dag met hart en ziel voor.” Bron: @FoodClicks Formulenieuws –Cafetariaketen Kwalitaria opent een locatie in De Bilt. Het is een échte familiezaak met vader Edwin, zoon Mike en dochter Denise. Edwin runt zijn hele leven al cafetaria’s en Mike en Denise zijn er vanzelfsprekend ingerold. Wat kunnen buurtbewoners verwachten van Kwalitaria De Bilt? Volgens Edwin wordt het een plek voor iedereen: “Of je nu 8 of 88 bent, alleen of met een gezin; iedereen is welkom. We hopen dat we van toegevoegde waarde worden in het dorp, waar iedereen met een glimlach binnenstapt en met een glimlach vertrekt. Daar werken we elke dag met hart en ziel voor.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Cafetariaformule Kwalitaria ziet vega aandeel groeien

Formulenieuws – De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule. De ruim 135 vestigingen hebben een steeds uitgebreider vega assortiment met onder andere burgers, snacks en friet specials.

Lees bericht



Vernieuwde Smullers open op Utrecht CS

Formulenieuws – De snackautomaat van de vernieuwde Smullers op Utrecht CS telt maar liefst 128 trekluikjes. De vestiging met de look & feel van het Smullers 2.0-format opende deze week en heeft daarmee een van de grootste automatiekmuren van Nederland.

Lees bericht

Ook FEBO gaat voedselverspilling te lijf met Too Good To Go

Formulenieuws – De 23 vestigingen van cafetariaformule FEBO gaan de strijd aan tegen voedselverspilling.  Via de Too Good To Go-app kunnen snackliefhebbers Snackboxen bestellen met daarin de dagverse producten van FEBO die de houdbaarheidsdatum naderen, maar nog te lekker zijn om weggegooid te worden.

Lees bericht


Cafetaria ’t Buulke in Budel start op nieuwe locatie als Eetwinkel

Fastservice - Cafetaria ’t Buulke, gestart in 2003 als kleine dorpse cafetaria, start op een nieuwe locatie in Budel als Eetwinkel, de cafetariaformule van grossier Chefs Culinar. Eigenaren Ludo en Evelyn Neeskens nemen na 19 jaar intrek in het voormalig pand van cafetaria van Kessel aan de Deken van Baarsstraat in het Brabantse dorp.

Lees bericht

Plaza digitaliseert verder met orderkiosken

Formulenieuws - Plaza ’t Krûûspunt op Ameland is in mei gestart met orderkiosken. Het cafetariabedrijf wil met de plaatsing van de bestel- en afrekenzuilen inspelen op de toenemende vraag naar snelheid en gemak. Het is de derde Plaza-locatie die de stap naar verdere digitalisering maakt.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid