La Place en Belvedair bundelen krachten op Eindhoven Airport
Luchthaven - Eindhoven Airport wil het horeca-aanbod op de luchthaven verbeteren en heeft daarvoor een horecavisie ontwikkeld, waarbij La Place en Belvedair de handen ineen hebben geslagen voor een nieuw La Place restaurant op Eindhoven Airport. Het selfservice restaurant gaat in het voorjaar van 2017 open. De nieuwe vestiging van La Place op de luchthaven vervangt het huidige à la carte restaurant en de food court op de eerste etage van de terminal. Het restaurant, dat plaats biedt aan ruim 500 gasten, wordt geëxploiteerd door Belvedair. Bart van den Nieuwenhof, Managing Director van La Place vertelt: “Na Schiphol en Bali is Eindhoven de derde luchthaven waar we de krachten bundelen met een franchisepartner. Dit soort locaties waar veel bezoekers op doorreis zijn, passen perfect bij onze foodserviceformule.” Frank Megens van Belvedair ziet de samenwerking met La Place met vertrouwen tegemoet: “Wij werken al ruim twintig jaar samen met Eindhoven Airport en daar zijn we trots op. Samen met mijn medewerkers kijk ik uit naar de nieuwe ontwikkelingen op de luchthaven.” Ook Joost Meijs, algemeen directeur van Eindhoven Airport, is enthousiast: “We zijn verheugd over de samenwerking van La Place en Belvedair. La Place heeft een goede naamsbekendheid en reputatie en zorgt voor een mooie aanvulling op ons horeca-aanbod.” Al bijna 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij 100% natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV. Bron: @FoodClicks Luchthaven - Eindhoven Airport wil het horeca-aanbod op de luchthaven verbeteren en heeft daarvoor een horecavisie ontwikkeld, waarbij La Place en Belvedair de handen ineen hebben geslagen voor een nieuw La Place restaurant op Eindhoven Airport. Het selfservice restaurant gaat in het voorjaar van 2017 open. De nieuwe vestiging van La Place op de luchthaven vervangt het huidige à la carte restaurant en de food court op de eerste etage van de terminal. Het restaurant, dat plaats biedt aan ruim 500 gasten, wordt geëxploiteerd door Belvedair. Bart van den Nieuwenhof, Managing Director van La Place vertelt: “Na Schiphol en Bali is Eindhoven de derde luchthaven waar we de krachten bundelen met een franchisepartner. Dit soort locaties waar veel bezoekers op doorreis zijn, passen perfect bij onze foodserviceformule.” Frank Megens van Belvedair ziet de samenwerking met La Place met vertrouwen tegemoet: “Wij werken al ruim twintig jaar samen met Eindhoven Airport en daar zijn we trots op. Samen met mijn medewerkers kijk ik uit naar de nieuwe ontwikkelingen op de luchthaven.” Ook Joost Meijs, algemeen directeur van Eindhoven Airport, is enthousiast: “We zijn verheugd over de samenwerking van La Place en Belvedair. La Place heeft een goede naamsbekendheid en reputatie en zorgt voor een mooie aanvulling op ons horeca-aanbod.” Al bijna 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij 100% natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV. Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’
Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.
Lees berichtLa Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas
Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.
Lees berichtOmzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen
Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.
Lees berichtOnverkocht La Place brood wordt Borrelbrood bij Jumbo Foodmarkt
Voedselverspilling – Jumbo introduceert tijdens de Verspillingsweek iets nieuws: Borrelbrood. Het gaat om onverkocht La Place brood van de vorige dag dat wordt belegd in de keukens van Jumbo Foodmarkten en vervolgens alsnog wordt verkocht.
Lees bericht50% minder voedselafval bij Vermaat in 2027 met Orbi’s
Voedselverspilling - Vermaat gaat op grote schaal de strijd aan tegen voedselverspilling. Onderdeel van die aanpak is de inzet van de technologie van Orbisk, de zogenaamde Orbi. De voedsel verspilling moet met deze slimme technologie in 2027 met 50% zijn teruggebracht.
Lees berichtHealth Food Wall nu ook op Eindhoven Airport
Foodconcept – Naast een tweede locatie op Schiphol heeft Health Food Wall recent ook een locatie gekregen op de luchthaven van Eindhoven. De vendingmachine met het plantaardige aanbod is te vinden in de centrale hal van Eindhoven Airport.
Lees bericht