La Place keert ook terug in Veenendaal

Langzamerhand neemt La Place weer vertrouwde posities in in de Nederlandse winkelgebieden

Formulenieuws – Langzamerhand neemt La Place weer haar vertrouwde posities in in de Nederlandse winkelstraten. Vanaf eind deze week opent de restaurantketen ook de locatie in Veenendaal in het voormalige V&D pand aan de Corridor-passage.

La Place is na maanden van relatieve rust en het ontmantelen van een aantal locaties, na de bekendmaking van de samenwerking met warenhuis Hudson’s Bay, ineens ook weer actief met het openen van oude vertrouwde vestigingen in voormalige V&D-panden. Recent heropende de restaurantketen vestigingen Groningen en Den Bosch en opende het ook nieuwe panden in Hoofddorp en Tilburg. Veder werd nog een nieuw en luxer horecaconcept geopend op het Designer Outlet in Roermond.

De opening van de vestiging in Veenendaal is aanstaande vrijdag. Het La Place Restaurant biedt binnen plaats aan ruim 125 gasten en beschikt buiten over een terras met 65 zitplaatsen.

La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.

Jumbo nam recent ook de AC restaurants over van Autogrill en wil deze ombouwen tot La Place. Wanneer dat gaat gebeuren is nog niet duidelijk.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek